Pomladna zabava pri Mišku Knjižku privabila številne družine (foto)

28. 05. 2017 22:09

Zadnjo majsko soboto se je v lapidariju pri Osrednji knjižnici Celje odvila tradicionalna, že sedemnajsta pomladanska zabava za vso družino. Najmlajši so uživali v predstavi gledališča Pravljičarna, plesih gledališča Mali Harlekin ter vragolijah Marjana Uljana – Mali BU-ja.

Zabavo so v OKC sprva pripravljali za otroke, v zadnjih letih pa kar za vse družine in vse generacije. “Ob tem poskrbimo, da je vsaka zabava nova zgodba, da je tematska, vsebinska, da deluje kot celota”, nam je med drugim zaupala vodja otroškega programa Ida Kreča.

Letos so otroke povabili v deželo Gumbarijo, kjer so preko besede, pravljice in plesa spoznavali dogodivščine malega medvedka, ki je izgubil gumb. Sekcija plesnega gledališča Mali Harlekin pa je pod mentorstvom Ane Vovk Pezdir pripravili plesno predstavo o medvedku Zlatogumbu.

misko_knjizko_zabava_2

Po končanih nastopih pa so otroci lahko ustvarjali v delavnicah z Nado, ves čas dogodka pa je potekala poslikava obraza. Otroci so tako za ceno vstopnine, ki je znašala gumb, poleg bogatega programa, dobili tudi osvežujoči sladoled, ki je še kako prišel prav v vročem vremenu. 

Na dogodku je bil seveda ves čas prisoten Miško Knjižko.

Vabljeni k ogledu fotografij, posnetih na dogodku.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”548″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]eH

polovicka-splosni-728x90

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 0,872 seconds.