Poskočni muzikanti z velikim koncertom obeležili peto obletnico delovanja in navdušili


poskocni_muzikanti_1Za Poskočnimi muzikanti je njihov četrti koncert “Poskočno na poskočne”, ki pa je bil letos še posebej drugačen. Preselili so se namreč v večjo dvorano (Športna dvorana Slovenska Bistrica), kjer so 13. novembra, skupaj z glasbenimi gosti, praznovali peto obletnico skupine.

Poskočni muzikanti so uveljavljeno ime na slovenski glasbeni sceni, ki delujejo od leta 2010. Člani so glasbeno izobraženi oz. študentje glasbenih akademij doma in v tujini, zato skrbijo, da je njihova glasba izvajana kvalitetno in dosledno, z veliko mero poskočne energije.

poskocni_muzikanti_2

 

So prejemniki štirinajstih festivalnih nagrad, med drugim tudi mednarodne nagrade “Oberkrainer Award” za najbolj obetavno skupino leta 2013. Poleg omenjenega so tudi “hišni band” narodno-zabavne oddaje Slovenski pozdrav.

poskocni_muzikanti_3

Občutki po koncertu so po besedah članov zasedbe naravnost fantastični. Po vseh odzivih obiskovalcev, tako v živo kot na socialnih omrežjih, je jasno, da jim je uspelo prav vse, kar so si zadali. Skupaj z glasbenimi gosti so pričarali koncert, ki je trajal dobri dve uri in bil polen različnih čustev.

Foto: Arhiv Poskočni muzikanti

tabu-klik