Pravljično Celje ogrela skupina Gadi (foto in video)

30. 12. 2014 19:49

skupina_gadi_celje_1Zadnji letošnji ponedeljkov večer je napolnjen Krekov trg v Celju zabavala skupina Gadi. Mladi fantje so na prosto privabili nekaj tisoč glavo množico, ki je nizke temperature preganjala s “kuhančkom“, čajem in plesom. Zagotovo pa so temperaturo zraka, ki se je spustila krepko v minus, nekoliko omilili člani skupne, ki so še enkrat več zadovoljili glasbene apetite njihovih oboževalk in oboževalcev.

Anže, David in Primož, člani vse popularnejše skupine Gadi, nastale kot rezultat želje in ljubezni po glasbenem ustvarjanju, prihajajo iz širše okolice Ljubljane. Nastanek skupine sega v leto 2005, uradno pa fantje rojstvo Gadov datirajo tri leta kasneje. Slednje je rezultat začetkov udejstvovanja na festivalih in v raznih televizijskih oddaj. Na njihovi spletni strani lahko preberemo, da se je skupina v prvih letih nekoliko bolj lotevala raziskovanja in nadgrajevanje znanja, seveda pa so se  rodile tudi ideje za prve pesmi, ki so bile posnete na razne snemalne medije. Prva pesem, posneta v pravem snemalnem studiu, je bila Iskrica ljubezni.

Gadi so tudi tokrat privabili mlade in nekoliko manj mlade ter seveda malo starejše ljubitelje njihove glasbe.
Gadi so tudi tokrat privabili mlade in nekoliko manj mlade ter seveda malo starejše ljubitelje njihove glasbe.

Fantje, ki so se do danes kot skupina že močno uveljavili v širšem slovenskem prostoru, so leta 2011 izdali prvi glasbeni album, ki nosi naslov Poslovni oglas. Skupina Gadi so prejemniki številnih nagrad in priznanj številnih festivalov. Koncertirajo in razveseljujejo po vsej Sloveniji, priljubljeni pa so predvsem pri predstavnicah ženskega spola.

skupina_gadi_celje_3

Seveda so svoje znanje in kilometrino dokazali na ponedeljkovem koncertu v Pravljičnem Celju. Vabljeni k ogledu galerije fotografij, posnetih na koncertu, v spodnjem video posnetku pa si lahko ogledate nekaj utrinkov s koncerta.

[simpleviewer width=100% height=700 id=757]

v/t/f: eH 

polsi-masaze-klik

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
194 queries in 0,697 seconds.