Pustna sobota v Celjskem mladinskem centru z izjemno udeležbo (foto, video)

22. 02. 2020 23:18

Pustna sobota v Celjskem mladinskem centru se je pričela z delavnico s poslikavo obraza, potekala je animacija za otroke, cirkuška predstava, nagradili so tudi najboljše maske.

22. februarja se je zgodila pustna sobota v Celjskem mladinskem centru. Lepo vreme je vsekakor pripomoglo k izjemnemu obisku otrok in staršev v atriju mladinskega centra. Letošnje pustno rajanje je bilo cirkuško obarvano.

Pustna sobota v Celjskem mladinskem centru

pust_mcc_2020_00
Pustna sobota v Celjskem mladinskem centru. Foto: DejC

Najmlajši so tako z navdušenjem opazovali klovne pri izvajanju njihovih vragolij, akrobatskih trikih in žongliranju. Otroci so si lahko poslikali obraz, igrali z različnimi cirkuškimi igrami in ustvarjali, osrednji dogodek pa je vsekakor bila cirkuška animacija in plesna predstava skupine Arbakadarba. Organizatorji so poskrbeli, da so se otroci lahko tudi pustno posladkali in okrepčali s slastnimi krofi, vaflji in pokovko. Tudi za tiste, ki so se pri izdelavi mask najbolj potrdili niso pozabili.

Najboljše maske so:

Podelili so nagrade najbolj izvirnim maskam. Nagrade za posamične maske so tako dobili Dama iz 5-elementa, Kokica in Podvodna morska riba, nagrade za skupinske maske pa so pobrali Kraljeva družina, Ribice in 4-peresne deteljice.

Pustno rajanje pa se bo nadaljevalo tudi v torek, 25. februarja, pod okriljem Zavoda Celeia Celje na prireditvi Celjski pust 2020.

Pustno rajanje v MCC:

Fotogalerija:

Dejan Cvetanoski

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
239 queries in 10,162 seconds.