Rap legenda Trkaj nastopil v Mladinskem centru Celje (foto, video)

17. 06. 2018 21:15
trkaj-46
Videli smo tudi break dance gibe.

Končno je prišel – eden in edini – Trkaj! Koncert, ki se je zgodil na sobotni večer, je v atriju MCC-ja privabil nemalo ljudi.

Najprej smo prisluhnili hip hop zasedbi Predskupina, nato pa je na oder stopil priljubljeni slovenski raper. S svojo sproščenostjo je pokazal, da obvlada sceno in da mu interakcija z občinstvom nikakor ni tuja!

Svoj nastop je začel s svojo najbolj znano Dihi z mano, kmalu ji je sledila Ljubljančanke. Trkaj je tudi pel skupaj z mladim oboževalcem, se sprehodil med publiko in si z bližnje stojnice sposodil avtomobil iz kartona za svoj komad Nov avto.

Rok Terkaj, bolj znan pod svojim umetniškim imenom Trkaj, je pisec besedil, novinar, popotnik, dvakratni slovenski zmagovalec v “freestyle battlu” in univerzitetni diplomirani teolog. Z rap glasbo se je pričel ukvarjati pri svojih 17-ih letih, leta 2007 pa je izdal svoj drugi album, z naslovom Rapostol. Ime je skovanka iz besed ”rap” in ”apostol”, sporočilo albuma pa je širiti rap med vse generacije.

trkaj-30
Rok Terkaj – Trkaj
trkaj-2
Mlada celjska hip hop zasedba – Predskupina

Pred prihodom ljubljanskega raperja so za ogrevanje poskrbeli mladi hiphoperji iz Celja, ki so svoje moči združili pod imenom Predskupina. Med svojim nastopom so povabili dva gosta – eden je z njimi zapel, drugi pa je pred odrom pokazal nekaj break dance gibov.

Celotni dogodek je bil v znamenju tako imenovane trezne zabave. Zavod Vozim je v sodelovanju z MCC-jem opozarjal na vožnjo pod vplivom alkohola. Na stojnici so ponujali so preizkus z alkotestom, s katerim so obiskovalci, če so napihali 0,0, dobili simbolično darilo.

Vabljeni k ogledu fotografij in seveda tudi video prispevka, v katerem smo zajeli najbolj zabavne dele nastopa.

T. Ž.

Video:

Fotografije:

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
265 queries in 2,113 seconds.