Romantičen koncert tria Eroika v Celju (foto in video)


eroika celje 1Minuli konec tedna je v Celjskem domu potekal romantični koncert najlepših melodij moškega vokalnega tria Eroika. Tokrat so se predstavili s samostojnim koncertom svojih največjih uspešnic, z najlepšimi slovenskimi in tujimi melodijami.

Že vrsto let ena najpopularnejših glasbenih skupin v Sloveniji, trio Eroika, letošnje leto obeležuje osmo let delovanja. Zasedbo sestavljajo trije odlični vokalisti in sicer Matjaž Robavs, Aljaž Farasin in Metod Žunec. Klasično izobraženi pevci so se pred leti podali v pop vode, saj v svojih izvedbah združujejo klasiko in pop ter tako na svojstven način vsakič znova očarajo z že poznanimi skladbami.

Trio Eroika so navdušili obiskovalce romantičnega koncerta najlepših melodij.
Trio Eroika so navdušili obiskovalce romantičnega koncerta najlepših melodij.

Navdušili so tudi na petkovem koncertu v Celju, posvečenemu dnevu zaljubljencev, hkrati pa so naznanili praznike, ki jih v marcu praznujejo vse žene in matere. Številne pesmi z ljubezensko tematiko so tako v izvedbi tria Eroika pričarale nepozabno doživetje. Poseben pečat in pristnost pa so dodali nagovori Matjaža Robavsa med posameznimi sklopi bogatega programa, ki so ga pripravili za obiskovalce petkovega koncerta.

eroika celje 3

Med drugim se je Robavs dotaknil romantičnih trenutkov, ki so jih doživeli člani Eroike in se tudi pošalil na njihov račun. Vsekakor pa so še enkrat več navdušili obiskovalce, ki so poznane hite peli skupaj z mojstri glasbe, pa najsi je bila to Mežkova Julija, Ropretove Orglice, Presleyevo verzijo Allways on my mindali ali ostale zimzelene slovenske in tuje hite.

Tudi tokrat smo za vas posneli nekaj insertov s koncerta Eroike v Celju, vabljeni pa tudi k ogledu galerije fotografij.

[simpleviewer width=100% height=700 id=514]

v/t/f: eH

plesni_tecaj_po_izbiri