Silvestrovanje na prostem z Rok’n’Bandom (foto, video)


DSC_0035Krekov trg je ponovno napolnila množica ljudi, ki so se zadnjo noč v letu 2015 odločili preživeti na prostem. Že skoraj tradicionalno so oder zasedli Rok Ferengja & Rok’n’Band ter prihod novega leta proslavili z dobrim starim rock’n’rollom.

Kar malce nenavadno je bilo ob 22. uri stopiti na skoraj prazen Krekov trg. Med tem ko se je nekaj obiskovalcev s kuhanim vinom v roki stiskalo pri mizah, so se drugi sprehajalo po mestnem jedru. Šele s pričetkom koncerta se je trg pričel počasi polniti in se kakšno uro kasneje tudi do konca napolnil.

DSC_0081

Rok Ferengja nas je z Rok’n’Bandom dodobra zagrel. Kot leta poprej, so tudi tokrat poskrbeli za odlično zabavo -postregli so tako z dobro glasbo kot humornimi vložki. TinaBambina in Petra so le ene izmed hitov, ki smo jih lahko slišali na včerajšnjem koncertuZbrani so z njimi prepevali tako stare (a nikoli pozabljene) hite, kot tudi malce novejše, ustvarili pa so tudi pravi zbor, saj so skupaj z bandom zapeli vsem predobro poznano skladbo Bela snežinka.

Novo leto je priložnost za nove začetke in nove podvige. V imenu novinarjev spletnega časopisa Celje.info vam, dragi bralci, v letu 2016 želim obilo sreče in osebnega zadovoljstva. Naj bo magično in polno lepih presenečenj.

[simpleviewer width=100% height=700 id=929]

Kristina Strašek