Skupina Heavenix razgrela obiskovalce Mestnega kina Metropol (video)

15. 08. 2015 20:35
O kakovosti koncerta zasedbe Heavenix priča izjemna obiskanost ploščadi pred Mestnim kinom Metropol.
O kakovosti koncerta zasedbe Heavenix priča izjemna obiskanost ploščadi pred Mestnim kinom Metropol.

Sredin večer je bil še dodatno vroč na ploščadi Mestnega kina Metropol, kjer je koncertirala zasedba Heavenix. Že samo začeli so s skladbo Love Me Two Times skupine The Doors in nadaljevali z drugimi rock, funk in blues hiti, ki so jih še dodatno popestrili z avtorskimi skladbami.

Heavenix, ki jo sicer sestavljajo vokalist in kitarist Boštjan Andrejc–Bushy, klaviaturist Rok Golob, basist Patrick Vlačič in bobnar  David Morgan, se je po enem letu vrnila nastopati v Celje in povsem navdušila še tako zahtevne obiskovalce, kar dokazuje visoka obiskanost ploščadi pred Mestnim kinom Metropol. Nekaj utrinkov s koncerta si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

Sredinemu koncertu sledi še kar nekaj izjemnih dogodkov do konca poletja.
Sredinemu koncertu sledi še kar nekaj izjemnih dogodkov do konca poletja.

Tovrsten dogodek pa ni bil enkratna priložnost, saj se bo tekom poletja zvrstilo še nekaj kvalitetnih koncertov na omenjeni lokaciji. Že samo v petek, 14. avgusta bo tam namreč potekal koncert zasedbe Billysi, v nedeljo pa sledi postavitev glasbeno-eksperimentalnega videa Mistaken Identity Gašperja Piana. V sredo, 19. avgusta, bodo obiskovalci lahko prisluhnili zasedbi EMŠO Blues Band, v petek, 28. avgusta pa bo na sporedu festival Reci: Design.

V nedeljo, 30. avgusta ne spreglejte koncerta skupine Čedahuči, poleg tega pa vas vabimo tudi k spremljanju kino sporeda Mestnega kina Metropol, ki bo na ploščadi vse do konca poletja skrbel za Kino pod zvezdami, ki bo vroče poletne noči še dodatno obarval s kvalitetnimi tujimi filmi.

 

Oznake: , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
179 queries in 1,336 seconds.