Slovenija ima talent 2013: predstavljamo talente iz Celja


Že nekaj tednov smo ob nedeljah spet prikovani pred TV sprejemnike. Zavzeto spremljamo, koliko vzhajajočih zvezd imamo v naši podalpski državi in koliko samozavestnih posameznikov, ki jim v svetu šovbiznisa najverjetneje ne bo nikoli uspelo. Tudi Celjani smo imeli na odru oddaje Slovenija ima talent nekaj predstavnikov. Predstavljamo vam jih v naslednjih vrsticah.

Duo Anplađd

Kitarista Daneja Pukla in vokalista Sergija Lugovskega nekateri že označujejo za mojstra glasbenih priredb. Prvi študira glasbeno pedagogiko v Mariboru, drugi končuje I. gimnazijo v Celju. Rada imata improvizacijo, kot kaže, pa bosta odslej tudi veliko koncertirala, saj jima je nastop v šovu omogočil širšo prepoznavnost. Kot sta povedala za 24ur.com, bosta to znala dobro izkoristiti.

The Pharaohs

Gre za mlade Celjane, plesalce, ki so prepričani, da je ples lahko tudi življenje. To je bilo seveda še posebej všeč ženskemu delu žirije, Ani, profesionalni plesalki, ki je pohvalila njihovo usklajenost. Plesalci sicer plešejo v okviru Plesnega vala.

Tanja Ravljen

24-letnica je uspešno zaključila študij mjuzikla v Londonu, zdaj pa bi rada to glasbeno zvrst predstavila tudi doma. Videli smo jo v drugem polfinalu, v katerem je spet navdušila občinstvo, a na koncu morala priznati premoč Blažu Vidoviču. Več o njej si lahko preberete tudi na njeni uradni spletni strani.

Izbrisana

V šovu Slovenija ima talent smo si ogledali tudi plesni nastop dvojice, ki prisega na izvirnost in unikatnost. Podrobnosti najdete na uradni spletni strani šova.

foto: osebni arhiv Tanja Ravljen, Jan Barič (Duo Anplađd)