Sloverotika 2023: Po štirih letih v Celju znova vroč in drzen sejem (foto)


Sinoči se je po štirih letih v Celje vrnil sejem Sloverotike, ki je med drugim ponudil izjemno strasten in vroč erotični show. Sicer pa je dvodnevni dogodek v svoji 13. izvedbi postregel z bogatim in izredno drznim repertoarjem različnih vsebin.

Tudi mi smo obiskali potovanje v svet erotike, poleg tega pa smo se pogovarjali še z Damjanom Murkom. Preverite kaj je povedal.

Na Celjskem sejmišču so ta konec tedna obiskovalci, ki se jih je zbralo več tisoč, bili priča nežnim, divjim in vročim prizorom. Poleg tega so organizatorji poskrbeli tudi za izobraževalno noto, s pomočjo katerih so zbrani izvedeli veliko novega in zanimivega. Velik poudarek pa je bil tudi na ponudbi raznoraznih erotičnih pripomočkov, ki popestrijo intimno življenje.

Knežje mesto so ob tej priložnosti obiskali številni zvezdniki vročega dogajanja, med drugim tudi hrvaška artistka Sweet Mery, ki je aktualna evropska prvakinja v seksu.

Vroč večer je s svojo prisotnostjo, stojnico z vročimi koledarji in glasbenim nastopom na glavnem odru popestril tudi Damjan Murko, ki nam je povedal: “Erotika je ena lepa stvar. Kar malce neumno se mi zdi, da se ljudje zelo radi skrivamo pod nekimi maskami. Sem pridemo zato, da spoznamo kaj novega, da si odpiramo obzorja. In dokler je to predstavljeno na en lep eleganten način se mi ne zdi nič spornega.”

Na sejmu je zapel tudi štajerski slavček Damjan Murko. (Foto: David Valant)

O odzivu ljudi pa je še dodal: “Slovenci smo vendarle malo bolj sramežljivi, ampak se mi pa zdi, da se vse to nekako odpira v pozitivni smeri.”

Celje sicer čaka še en vroč, sobotni večer Sloverotike 2023.

Fotogalerija: David Valant