Vrata odprl 9. mednarodni erotični sejem – sLOVErotika Celje 2016 (foto)

10. 12. 2016 06:40

Sinoči je v Celju vrata odprl 9. mednarodni sejem erotike sLOVErotika v organizaciji Družbe Celjski sejem. Kakor vse doslej, je sejem poleg bogatega programa ponudil vpogled v ponudbo izdelkov in storitev industrije za odrasle.

Oriana Girotto in Tadej Bricelj sta povezovala program in zabavala obiskovalce, ki so, kakor je trend zadnjih let, tudi letos petkovo dogajanje obiskali v lepem številu. Sejem bo odprt še danes in jutri, ko bo ob 22. uri zaprl vrata.

Tudi letos so organizatorji poskrbeli za kup novosti, nova imena nastopajočih, novo sceno, novo tribuno in bogatejšo gostinsko ponudbo. Ob vsem tem pa so za obiskovalce pripravili pravo erotično sejemsko vzdušje z devetnajstimi ponudniki.

sloverotika_2016_2

Ponudba obsega vse od priložnostnih lizik in bombonov, erotičnih filmov, oblačil, korzetov, dodatkov in ročno izdelan, unikaten nakit, nogavic, hlač iz usnja, kozmetike in parfume.

Ob vsem tem pa so se na sejmu predstavljali Wellcum iz Avstrije, Spletno oko, erotični klub iz Nove Gorice, HardCore Club,  predstavniki plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije, Night Club in TV Arena.

Letošnja zvezda vročekrvna Madžarka Simony Diamond

Poleg prve dame letošnje sLOVErotike Simony Diamond so na oder stopile še Tyra Moon, Mira Cuckold, Bonita, Charlie, Giselle. Predvsem nežnejši spol pa je užival ob nastopih Tysona, Ronnieja, Melvyna in Yves Morgana, ki nastopajo kot Hunks of Desire. Seveda pa na dogodku tudi letos ni manjkala La Toya.

Prav vsi nastopajoči so navdušili obiskovalce, ki so se pričeli nabirati kmalu po odprtju letošnjega sLOVErotika in do desete ure zvečer napolnili prizorišče. Nekateri nastopajoči so na oder povabili naključne obiskovalce in jih vključili v svoj šov. 

sloverotika_2016_3

Sejem, ki iz leta v leto premika meje, razbija tabuje in preganja predsodke, se bo odvijal še danes, v soboto, od 17. do 1. ure zjutraj ter v nedeljo, od 15. do 22. ure, ko so pripravili posebno akcijo – pri nakupu treh vstopnic na blagajnah sejmišča četrto vstopnico podarijo.

Če boste na dan obiska sejma praznovali rojstni dan, si boste sejem 9. sLOVErotika prav tako lahko ogledali zastonj.

Vabljeni k ogledu galerije fotografij, ki jih po novem na Celje.info lahko tudi naročite v visoki ločljivosti in brez logotipov.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”471″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

eH

oh-teater-vojnik-polsi-klik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 5,938 seconds.