Svet v mestu: koncert She&The Young Ones (foto, video)

19. 08. 2018 06:54

Poletje se sicer že približuje koncu, Poletje v Celju pa še vedno cveti z raznoliko programsko ponudbo. V okviru tega je tudi v četrtek zvečer na trgu pred Mestnim kinom Metropol potekal koncert zasedbe She&The Young Ones, ki je pritegnil številne obiskovalce.

Skupina She&The Young Ones navdušila občinstvo

Znana celjska zasedba je poskrbela za pravo glasbeno poslastico v okviru Sveta v mestu, ki služi poimenovanju programske ponudbe, ki v mesto prinaša gostovanja odličnih slovenskih glasbenih ustvarjalcev, katerih ustvarjalnost se navezuje na interpretacijo različnih žanrskih zvrsti.

Za to so v toplem objemu četrtkovega večera poskrbeli She&The Young Ones, ki so obiskovalcem koncerta postregli s pestro paleto priredb iz prejšnjega stoletja. V bluzovski preobleki so se lotili številnih nesmrtnih skladb in jih popestrili s svojo interpretacijo.

shethe-young-ones-13

Lani so sicer obeležili 30 let delovanja, v tem času pa so postali nepogrešljiv del celjske glasbene scene. V zasedbi, ki je prej slovela po imenu Bori & The Young Ones, pa je zapihal svež veter z novima članoma Urošem in Majo, ki nadaljujeta poslanstvo Young Onesov; da ljudje enostavno uživajo v glasbi in se imajo “fajn”.

Zato tudi ne preseneča, da je trg pred Mestnim kinom Metropol pokal po šivih, dobra glasba pa je odmevala še daleč po celjskih ulicah. Melodijam She&The Young Ones lahko prisluhnete v spodnjem video posnetku.

Prav tako pa vas vabimo k ogledu fotogalerije s koncerta.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
210 queries in 6,733 seconds.