Swinging rock – tradicionalni koncert ob dnevu žena 2018 (foto, video)

10. 03. 2018 11:44
swinging-rock-34
S šentjurskimi glasbeniki je nastopila Eva Boto.

Že od leta 2007 celjski Vocal BK Studio organizira koncert, ki je posvečen dnevu žena. Big band Šentjur je v sodelovanju z znanimi vokalisti četrtkov večer zaznamoval s svetovnimi uspešnicami, a v rahlo drugačni preobleki.

Šentjurska glasbena skupina je pod vodstvom Žige Vešligaja nastopila z odličnimi slovenskimi solisti – Evo Boto, Mašo But in Boštjanom Korošcem. V zboru so se jim pridružili tudi mladi pevci in pevke Vocal BK Studia.

 

 

swinging-rock-29
Maša But in Boštjan Korošec sta nastopila tudi v duetu.
swinging-rock-38
Žiga Vešligaj in Big band Šentjur.

Nastopajoči so v svojstvenem stilu predstavili znane rock skladbe skupin Queen, The Beatles, Oasis, Nirvana, Van Halen in druge jazz standarde, obiskovalce pa so odpeljali tudi v svet sanj Las Vegasa, kjer lahkotni jet set celega sveta uživa v velikem slogu življenja ob nepozabni glasbi v stilu Franka Sinatre, Deana Martina, Samma Davisa Jr., Paul Anke in drugih. Zelo popularen žanr Swing Jazz glasbe, ki jo je v zadnjih letih še dodatno populariziral Michael Buble, ima tudi v Celju dolgoletno tradicijo.

Kot so organizatorji obljubili, je bil večer res poseben, dvorana Celjskega doma pa, temu primerno, polna ljudi, ki so uživali v glasbenem popotovanju po bogati zakladnici najrazličnejših hitov iz celega sveta.

Vabljeni k ogledu bogate fotogalerije in več video prispevkov, ki vam bo pričaralo včerajšnje vzdušje.

T.Ž.

 

Video prispevki:

.

Fotogalerija:

Oznake: , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
266 queries in 3,125 seconds.