Tanja Žagar navdušila na tradicionalnem Valentinovem koncertu v Žalcu (foto, video)

20. 02. 2017 21:44

V nedeljo, 19. februarja, se je v Domu II. slovenskega tabora v Žalcu odvil tradicionalni Valentinov koncert Tanje Žagar z gosti. Nabito polna dvorana, odlično vzdušje, dobra glasba in mladi glasbeni gostje, so bili pravi recept za nekoliko drugačen zaključek vikenda.

Tanja Žagar še vedno velja za edino slovensko izvajalko, ki ji je uspela preobrazba iz članice najstniške dekliške skupine v samostojno izvajalko. Za njo so številni koncerti, v zadnjem času poleg železnega repertoarja predstavlja nove pesmi z aktualnega albuma “Carica”. Vseskozi k sodelovanju vabi zanimive glasbene in druge goste, tokrat so jih družbo na odru delali člani OPZ I. OŠ Žalec, plesalke in čarodej Sam Sebastian.

valentinov_koncert_tanje_zagar_zalec1

Žagarjevo že šest let spremlja skupina Avantura, s katero so po njenih besedah nerazdružljivi ne le na odru, ampak tudi v zasebnem življenju. Avanturo sestavljajo Karmen Sreš, Jožef Tkalec, Jože Sreš, Teodor Lebar in Samo Sreš. Pred časom pa se je Žagarjevi pridružil prijatelj s Kube, izjemen glasbenik Lazaro.

Tudi tokrat je Žagarjeva poskrbela za odlično počutje obiskovalcev, med koncertom je tradicionalno poskrbela za drobna presenečenja, voščilo za rojstni dan in glasbeno željo.

Vabljeni k ogledu galerije fotografij, posnetih na koncertu, v spodnjem video posnetku pa si lahko ogledate še video utrinek s koncerta.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”505″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]klapski-polsi-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 1,964 seconds.