Tribute to Guns n’ Roses 2016 v MC Celje (foto, video)

15. 03. 2016 14:15

DSC_0211Že drugo leto zapored je občestvo Mladinskega centra Celje uživalo v tonih uspešnic nesmrtnih Guns n’ Roses, tokrat v tribute izvedbi skupine Reckless Roses. Koncert, ki je potekal v soboto, 12.3., je pod eno streho znova združil oboževalce te priljublje rok skupine vseh starostnih skupin.

 

Medtem ko ljubitelje Gunsov osrečujejo vesti o ponovnem skupnem nastopu Axla in Slasha  na istem odru, so se na sobotni večer več kot zadovoljili ob preigravanju najbolj znanih hitov skupine,  ki je močno zaznamovala rock sceno koncem stoletja. Težko je že najti koga, ki si ne bi znal ob pesmi zraven zamrmrati “Oh, oh, oh, sweet child o’ mine” ali pa ne bi prepoznal fotografije Slasha z njegovim tradicionalnim klobukom.

DSC_0185

Tako nas je skupina Reckless Roses opomnila, kako je to, ko Gunsi spet sodelujejo skupaj. Tako so nam zapeli znane hite kot so Sweet Child o’ Mine, November Rain, Civil War, You Could Be Mine in še marsikatero, publika pa je tako dobila priložnost dodobra “čupati” ob svojih najljubših pesmih. V skupini so: Branyi Norbert (glavni vokal), Simon Peter (glavna kitara), Karman Daniel (bas kitara), Gaal Gabriel (ritem kitara) in Galambosi Attila (bobni).

DSC_0179

Vabljeni tudi k ogledu foto galerije in video posnetka.

[simpleviewer width=100% height=700 id=946]

Marina Bajić

kuponi-petra-salon

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
187 queries in 2,052 seconds.