Tribute to legends v Mladinskem centru Celje poskrbel za nepozaben rock show (foto, video)

30. 08. 2015 08:48

 

Koncert je razvnel prav vse obiskovalce.
Koncert je razvnel prav vse obiskovalce.

Poletje se morda končuje, a prava zabava se šele začenja. To je dokazal tudi sobotni koncert Tribute to legends v Mladinskem centru Celje, kjer so moči združili najbolj nadarjeni celjski glasbeniki in za obiskovalce pripravili pravi rock spektakel.

Matic Nareks, Rok Lajlar, Klemen Čampa, Jan Golavšek, Jan Palčnik in Blaž Senica si obiskovalce atrija Mladinskega centra Celje popeljali čez zgodovino pravega rocka vse od sedemdesetih let dalje. Ljubitelji rock glasbe so lahko uživali ob preigravanju skladb Deep Purple, The Animals, Billyja Idola, Guns’N Roses, AC/DC, Led Zeppelin, Queen, Journey, The Doors, Bon Jovi itd., ki so pričarale neverjetno vzdušje.

Tribute to legends v Mladinskem centru Celje.
Tribute to legends v Mladinskem centru Celje.
Atrij Mladinskega centra Celje so povsem napolnili oboževalci rocka.
Atrij Mladinskega centra Celje so povsem napolnili oboževalci rocka.

Prizorišče je bilo tako napolnjeno do zadnjega kotička, obiskovalci koncerta pa so lahko divjali ob divjih rock ritmih in se stiskali ob čutnih rock baladah. Za skladbo Sweet Child O’Mine se je celjskim glasbenikom na odru pridružil še Jernej Luzar, manjkal pa ni niti Klemen Čampa.

Celoten koncert je bil torej pika na i za vse ljubitelje rocka, hkrati pa je bil napoved za pestro jesenko dogajanje, ki ga bo za vas pričaral Mladinski center Celje. Za več informacij spremljajte koledar dogodkov na Celje.info, do takrat pa lahko uživate ob fotogaleriji in video posnetku s sobotnega koncerta, ki smo ga ovekovečili samo za vas.


[simpleviewer width=100% height=700 id=869]

Tina Ožvald

festival-maribor-2015-klik

Oznake: , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
190 queries in 2,029 seconds.