Karizmatični Urban&4 prihajajo v Plesni forum Celje – ponujamo cenejše vstopnice

03. 03. 2020 01:17

urban-1

V intimni ambient PLESNEGA FORUMA CELJE prihaja karizmatični glasbenik in umetnik DAMIR URBAN.

Koncert bo v soboto, 14. 3. 2020 ob 21. uri.

Njegov vokal in njegova pojava sta poznana po celotnem Balkanu in tudi širše. Njegova zastrupljajoča energija zastrupi slehernega poslušalca in vsak njegov koncert ima svojo posebno zgodbo.

DAMIR URBAN je v svojo glasbo,  skupaj z mogočnim vokalom vtkal prvine rocka, trip hopa in modernejših ritmov. S svojimi energičnimi nastopi si je karizmatični reški pevec pridobil oboževalce ne le na Hrvaškem, ampak tudi v Sloveniji že v času, ko je bil član zasedbe Laufer, tako z njimi kot na samostojni poti pa požel številne glasbene nagrade.

DAMIR URBAN, natančneje zasedba URBAN&4, peterica odličnih reških glasbenikov, kitarist LUKA TOMAN, basist SANDI BRATONJA, bobnar MARCO BRADASCHIA, klaviature SAŠO MARKOVSKI, glasbeno pot nadaljujejo vse od razpada kultne zasedbe LAUFER.

Njihov glasbeni izraz nadaljevanja zgodbe v izvedbi URBAN&4, je postal manj surov in opazno drugačen. Spremljajo svetovne glasbene smernice in jih preudarno vključujejo v svojo glasbo. Z njihovim zadnjim albumom se je zasedba uvrstila v glasbeni vrh, DAMIR URBAN pa vsekakor velja za prvovrstno poslastico glasbenih poznavalcev .

Zaradi izjemnega koncerta in malega prostora v Plesnem forumu, vam svetujemo, da si čim prej zagotovite »sedež v dnevni sobi«.

Cena vstopnice: 30 eur. Info in rezervacije na številki 031 674 751

S CELJE.INFO DO 37 % CENEJŠIH VSTOPNIC ZA KONCERT URBAN&4 V PLESNEM FORUMU

Na Celje.info našim zvestim bralcem in članom Polovička.si ponujamo 6 cenejših vstopnic za koncert URBAN&4, ki bo v soboto, 14. marca 2020 ob 21. uri v Plesnem forumu Celje.

Cenejše vstopnice najdete tukaj:

urban-klik

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 0,972 seconds.