V Celje prihaja skupina TABU z novo pevko – vstopnice pol ceneje

13. 06. 2015 06:53

tabu_1V petek, 26. junija, prihajajo v Celje Tabuji z novo pevko Evo Beus. Na Celjski premieri, ki bo pri Vodnem stolpu, se bodo Tabujevcem pridružili tudi gostje, obiskovalce pa čaka presenečenje.

Slovenska pop-rock skupina Tabu je nastala leta 1998 na pobudo prvotnih članov Nine Vodopivec (vokal), Primoža Štormana (bobni), Tomaža Tropa (kitara), Iztoka Melanška (bas kitara), Marjana Padra (akustična kitara) in Sandija Trojnerja (klaviature). V takšni zasedbi je skupina izdala prve tri albume.

Osem let kasneje, leta 2006, je prišlo v skupini do nekaterih sprememb, med drugim jo je zaradi težav z glasilkami zapustila pevka Nina. Od takrat so skupino Tabu sestavljali Primož Štorman, Tomaž Trop, Iztok Melanšek ter dva nova člana: Aleš Beriša (klaviature) in Tina Marinšek (vokal). Omenjena zasedba je leta 2007 izdala singl Oblak za dva, leta 2008 Pesek in dotik ter leta 2009 Namesto srca. Istega leta je izšel njihov četrti album z naslovom 42.

Po osmih letih sodelovanja so se marca 2015 razšli s Tino Marinšek, skupini pa se je pridružila Eva Beus. Eden od vrhuncev večera bo zagotovo tudi nastop Nine Vodopivec, prve Tabujevke, ki bo z njimi na oder stopila po več kot 8 letih. Koncert, ki ga ne smete zamuditi. Občinstvo bo ogrevala predskupina iz Žalca – Jackson.

Vstopnina:

Predprodaja: Špital za prjatle: 9,00 eur ( omejeno število vstopnic)

Predprodaja: Eventim 12,00 eur

Redna prodaja: 15 eur

tabu_2

 

S CELJE.INFO DO VSTOPNIC ZA KONCERT SKUPINE TABU 50% CENEJE:

Na naši spletni strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo paket cenejših vstopnic – tokrat 10 vstopnic 50% ceneje od cene vstopnice na dan dogodka.

50% cenejše vstopnice naročite tukaj:

Polovicka_tabu_vodni_stolp

Oznake: , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
181 queries in 2,190 seconds.