V Citycenter Celje prihaja največji LEGO festival

14. 01. 2020 08:32

lego

Tudi v letu 2020 se v Citycentru Celje nadaljuje pestro dogajanje, ki bo januarski vrhunec doživelo konec januarja, ko bodo nakupovalni center preplavili LEGO junaki.

ccc-citycenter-celje-logo

Januarski vrhunec Citycentra Celje največji LEGO festival

citycenter-januarZa kreativce in ustvarjalce po duši, ki si radi s cvetjem začinite vsakdan, Citycenter Celje pripravlja delavnico Cvetličnega druženja, na kateri se boste pod taktirko strokovnjakov naučili izdelati popoln šopek, pod katerega bi se podpisal vsak cvetličar. Delavnica bo v četrtek, 16. 1. 2020 ob 18. uri pri bazenu in na osrednjem prostoru.

V petek 17. januarja bo v Citycentru Celje na sporedu YuGiOh turnir. Turnir bo potekal pred trgovino Baby Center v Citycentru.

Za konec januarja pa še vrhunec meseca. V Citycenter prihaja največji LEGO festival. Otroci in tisti, ki še niso izgubili otroka v sebi, boste lahko svojo ustvarjalnost izrazili ob sestavljanju kock v največji igralnici na osrednjem prostoru, med sprehajanjem po »nakupovalnih ulicah« pa vas bodo pozdravljale ogromne skulpture iz kock. Vabljeni na Lego dogodivščine, ki bodo v Citycentru Celje od torka, 28. januarja do četrtka, 6. februarja 2020.

Stalnice: pravljične ure, lutkovne predstave, BIO in kmečka tržnica

Vsako nedeljo v mesecu so v Citycentru na sporedu Pravljične ure. Te so na sporedu med 10. in 11. uro, ko v Otroškem parku Džungla otroci prisluhnejo najboljšim pravljicam v Citycentrovi pravljični deželi. Spored nedeljskih Pravljičnih ur za januar, februar in marec najdete TUKAJ (klik).

oktober-citycenter-1Kot običajno se bo tudi mesec januar končal po okusu najmlajših. V nedeljo, 26. januarja ob 13.00 bo namreč na osrednjem prostoru Citycentra Celje uprizorjena lutkovna predstava Sara in strahci v izvedbi umetniške skupine Cip cap.

Lutkovne predstave so v Citycentru stalnica vsake zadnje nedelje v mesecu in zaznamujejo nedeljski obisk nakupovalnega centra. Otroke takrat v Citycentru brezplačno popeljejo v svet lutk in njihovih zgodb. Na osrednjem prostoru Citycentra se lutkovne zgodbe razživijo in dotaknejo naših najmlajših, ki spremljajo predstave v vse večjem številu. Spored lutkovnih predstav za januar, februar in marec najdete TUKAJ (klik!).

Vsak četrtek v Citycentru gostujejo ponudniki na BIO tržnici. Vsi pridelovalci imajo certifikat BIO pridelovalca, ki ga tudi nenehno potrjujejo. Vabljeni torej po ekološko pridelane dobrote že ta četrtek.

Po četrtkovem BIO dnevu pa so v Citycentru Celje na kmečki tržnici prisotni ponudniki dobrot in izdelkov okoliških kmetij. Vsak petek torej ne pozabite iti po domače dobrote v Citycenter.

Podrobnosti o dogodkih si lahko pogledate v našem koledarju dogajanja v Celju (klik) ali na spletni strani Citycentra Celje.

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 1,131 seconds.