Vabimo: Čarobne melodije pod zvezdami – EROIKA na slovenskih gradovih. Podarjamo vstopnice!

27. 05. 2016 11:55

eroika-koncertTrio Eroika je ena najbolj uspešnih glasbenih zasedb pri nas vseh časov. V letošnjem poletju bo EROIKA ustvarjala čarobne trenutke pod zvezdami z nastopi po slovenskih gradovih in najlepših parkih. Romantične poletne noči bodo z EROIKO letos poleti še bolj popolne in čarobne.

Trije izjemni vokalisti, zbrani v tercetu Eroika, so nase prvič opozorili na Emi 2007, ko so s priredbo pesmi Stop Omarja Naberja osvojili Slovenijo. Matjaž Robavs (bariton), Aljaž Farasin (tenor) in Metod Žunec (tenor) so klasično izobraženi in šolani pevci, brez dvoma tudi po strokovno-tehnični plati povsem enakovredni pop-opernim pevcem, zbranim v slovitem kvartetu Il Divo. Premišljena kombinacija talenta, lepote, uglajenosti, glasovnih zmožnosti in obdelave večnih uspešnic v pop opera žanru je formula uspeha Eroike.

Njihov glasbeni repertoar zajema interpretacije domače in svetovne komercialne glasbene uspešnice iz žanrov zabavne, koncertne in operne glasbe.

Med njihove največkrat izvajane pesmi sodijo Dan ljubezni, Namesto koga roža cveti, Ko mene več ne bo, Julija, Nessun dorma, Always on my mind, španska prepesnitev uspešnice »Ti si mi u krvi.

Trio Eroika s svojimi nastopi navdušuje občinstvo po celotni Sloveniji in tujini, njihovi koncerti so odlično obiskani.

Eroika je s pesmijo “Za vse življenje”  nastopila na letošnji Slovenski popevki. To je bilo za Aljaža Farasina, Metoda Žunca in Matjaža Robavsa nekaj novega, saj na festivalu, kljub bogati karieri, še niso nastopili.

Od leta 2007, ko se je vse začelo, so stali na različnih odrih, izdali tri albume, gostovali v tujini, osrečevali mnoge na dobrodelnih prireditvah in posneli videospot za pesem Fortuna, ki je navdušil.

Videospot Eroike si lahko ogledate na spodnji povezavi, prav tako njihovo najnovejšo skladbo Za vse življenje.

Grajska turneja tria Eroika, ČAROBNE MELODIJE POD ZVEZDAMI;

9. junij 2016 – GRAD SNEŽNIK
17. junij 2016 ARBORETUM  Volčji Potok
2. julij 2016 GRAD KOMENDA na Polzeli
3. julij 2016 GRAD BOGENŠPERK
26. avgust 2016 GRAD BELTINCI
27. avgust 2016 GRAD SLOVENSKA BISTRICA

Vabljeni na čarobne melodije pod zvezdami

NAGRADNA IGRA: S CELJE.INFO NA KONCERT EROIKE PO IZBIRI BREZPLAČNO

V nagradni igri na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si bomo podelili 2×2 brezplačni vstopnici za koncert Eroike v okviru turneje po slovenskih gradovih po izbiri.

S klikom spodaj preverite kako sodelovati:

eroika-polsi-nagradna

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
186 queries in 0,747 seconds.