Vabimo: Muzikal Mamma Mia! zadnjič v Dvorani Golovec – nagradna igra za vstopnice

15. 11. 2017 13:55

Slovenska različica svetovno znanega muzikala po več kot stotih uprizorjenih predstavah že tretje leto navdušuje gledalce po vsej Sloveniji. 1. decembra prihaja ta najbolj gledan muzikal ponovno v Celje.

mamma-mia-benerDuhovito in čustveno zgodbo spremlja prepoznavna glasba skupine Abba, izvajajo pa jo odlični pevci, plesalci, igralci in glasbeniki: Simona Vodopivec Franko (Donna), Alenka Godec (Rosie), Damjana Golavšek (Tanya), Uroš Smolej/Jure Sešek (Sam), Gojmir Lešnjak – Gojc/Jaša Jamnik (Bill), Marjan Bunič (Harry), Lina Rahne/Veronika Kozamernik/Lea Bartha Pesek (Sophie),  Matjaž Kumelj (Sky) ter mnogi drugi. Domiselna scena in kostumi skupaj s privlačnimi skupinskimi plesnimi točkami in z razkošno osvetljavo poskrbijo za nepozabno vizualno podobo predstave.

Mamma Mia! prihaja 1. decembra ob 19:30, še zadnjič, v Dvorano Golovec. Vstopnice so v prodaji na spletni strani eventim.si, na vseh poštah in na bencinskih servisih Petrol in OMV.

NAGRADNA IGRA: POTEGUJTE SE ZA VSTOPNICI ZA MUZIKAL MAMMA MIA V CELJU!

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovicka.si bomo med vsemi novimi člani, ki se boste registrirali najkasneje do srede 22. 11. 2017, izžrebali dobitnika dveh vstopnic za muzikal Mamma Mia v Celju. Članstvo na Polovička.si je brezplačno!

Več o nagradni igri kliknite TUKAJ (klik!)

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 2,123 seconds.