Vabimo na dvoglavo triglavsko komedijo Slovenec in pol v Celju

09. 01. 2020 18:30

V nedeljo, 19. januarja 2020, ob 19. uri vabljeni v Celjski dom v Celju na komedijo Slovenec in pol.

Triglav. Naš očak, najvišji vrh in simbol slovenstva. Kupljen za en goldinar pred 125 leti. Zlatorogov skalnati raj, zavit v meglo mitov in legend, prepojen z znojem in krvjo plezalnih pionirjev. Nepogrešljiv partner Vardarja v znani jugoslovanski narodnobudilni pesmi in eno izmed prizorišč neustrašnega upora proti okupatorju.

sip_banner_celjeDanes? Top instagram destinacija, v poletnih mesecih obljudena bolj kot trgovski centri v času popustov. Selfi pred Aljaževim stolpom lahko premagaš le s selfijem v Aljaževem stolpu. Triglav privablja pisane množice in med njimi se vedno najde nekaj junakov v japonkah, ki jih kasneje rešujejo s helikopterji. Ob tem se sprašujemo, kako za vraga se to sploh zgodi? Kdo na vzpon na 2864 metrov nadmorske višine krene s plaže?

Perica in Aleš, prijatelja s podobnimi interesi in nekoliko manj podobnima značajema, gore doživljata različno. Aleš je član planinske zveze, izkušen pohodnik, tv voditelj in komik. Perica je človek, ki se izgubi v Ikei. Njuna epska pustolovščina, polna presenečenj, komičnih zapletov, duhovitih replik in smeha odpre večno dilemo:

A si res pravi Sloven’c, če nisi šel na Triglav?

Vstopnina: 15 €

Nakup vstopnic je možen na Eventim prodajnih mestih (Petrol, Pošta, OMV, …).

S CELJE.INFO DO 40 % CENEJŠIH VSTOPNIC ZA KOMEDIJO sLOVENEC IN POL V CELJSKEM DOMU CELJE

Na Celje.info našim zvestim bralcem in članom Polovička.si ponujamo 18 cenejših vstopnic za komedijo Slovenec in pol, ki bo v nedeljo, 19. januarja 2020 ob 19.00 uri v Celjskem domu Celje.

Cenejše vstopnice najdete tukaj:

slovenec-in-pol-celje-klik

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 0,901 seconds.