Vabimo na komedijo Iztoka in Domna Valiča Boksarsko srce – vstopnice 40 % ceneje

17. 03. 2018 14:19

Kako lahko nekdanji boksar, ki je vse življenje živel med nasiljem in športom, jeznemu mladeniču pomaga prerasti, premagati in se osvoboditi vse agresivnosti, ki jo nosi v sebi?

V uspešnici z več kot 100 ponovitvami sta svoje moči združila oče in sin, Iztok Valič in Domen Valič, ki sta skupaj zaigrala tudi v popularni televizijski seriji Usodno vino.

Predstava bo v Žalcu, v  Domu II. slovenskega tabora, v  torek, 27.3.2018, ob 19.30 uri.

Zgodba govori o srečanju odpisanega starca, nekoč legendarnega boksarja, ki danes le še nemočno ždi v svojem stolu in prazno zre v steno, in od energije prekipevajočega, nesramnega in neotesanega petnajstletnika, ki dnevno pet in več ur brska po svetovnem spletu, klepeta po messengerju, glasuje za nove face, žveči pice in drugo junk hrano, domišljija pa mu ne seže dlje kot do Müllerja, kjer bo jutri kupil novo računalniško igrico.

Mali ga dreza: “Če si legenda, povej mi, kako se živi? Zakaj je vredno živeti?” Morda bomo skupaj z njim to tudi sami odkrili v predstavi, zaviti v humor in v tisto večno dogajanje med mladim in starim, zaletavim in modrim a vendar polnim vesele energije, ki je gonilo človeškega življenja.

Predstava traja uro in petnajst minut!

z velikim navdušenjem vas vabimo na gledališko predstavo Boksarsko srce, ki bo dne 27.3.2018 ob 19.30 v  Domu II. slovenskega tabora Žalec.

Smo mnenja, da vas ne bo pustila ravnodušne, primerna je za vse generacije, predvsem pa za dijake in otroke višjih razredov osnovnih šol.
(od 10 let pa tja do..:))

Vstopnice so na voljo: www.mojekarte.si, Petrol, TIC Žalec, ZKŠT Žalec, ter vsa prodajna mesta “Mojihkart”

boks-srce
S CELJE.INFO NA KOMEDIJO BOKSARSKO SRCE 40 % CENEJE

Kot je že v navadi, na naši spletni strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 16 vstopnic za komedijo Boksarsko srce 40 % ceneje.

Cenejše vstopnice naročite tukaj:

boksarsko-polsi-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 0,860 seconds.