Vabimo na koncert Dražena Zečića in Marka Škugorja z gosti v Velenju

12. 12. 2019 21:34

dzms-velenje-n

Naj bo letošnji december še posebej pravljičen! Vrača se lani razprodana uspešnica VELIKA BOŽIČNA TURNEJA: Dražen Zečić in Marko Škugor z gosti!

Koncert v sklopu turneje prihaja tudi v Rdečo dvorano v Velenju, v nedeljo, 22. decembra 2019 ob 19. uri.

Čaka vas odlična glasbena poslastica enega najbolj priljubljenih splitskih pevcev in pevca, za katerega trdijo, da ima angelski glas.

Vokal hrvaškega tenorista Marka Škugorja velja za enega najlepših na Balkanu. Vrhunski glasbenik, ki je pevsko pot začel s klapami Maslina in Kampanel, kljub svojim rosnim 29-im letom beleži številne uspehe in nagrade, poslušalce pa navduši praktično kjerkoli se pojavi. Šibeniški tenor je znan po tem, da s svojim prelepim vokalom in prav posebnim občutkom za glasbo, poslušalcem pričara pravo dalmatinsko vzdušje in poskrbi, da se marsikomu orosijo oči. Njegove največje uspešnice ”Oće duša vanka tila”, ”Ružo bila”, ”Dalmatinska vilo”, ”Srce južnjačko” in številne druge, pa bodo zagotovo navdušile tudi vas.

Dražen Zečić velja za enega najelitnejših in najbolj iskanih pevcev na celotnem Balkanu. Kljub njegovi dolgoletni in uspešni karieri ter številnih nastopih, se ga občinstvo nikakor ne more naveličati. Slovenci ga vedno znova sprejmemo odprtih rok in z glasnim skandiranjem ”Zeko, Zeko, Zeko,” on pa nam ljubezen vsakič povrne tako, da nam zapoje z dušo in telesom. Njegove ”Nitko nema dva života”, ”Ako se dušo moramo rastati”, ”Idi, idi”, ”Sokole”, ”Sve je zbog nje” in številne druge, vas ne bodo pustile ravnodušnih.

Vstopnice so v prodaji na naslednjih prodajnih mestih:

POZOR, število vstopnic je omejeno zato pohitite. Otroci do vključno 6. leta starosti imajo vstop prost, če sedijo v naročju staršev.

Bodite del čarobne pravljice tudi vi in se prepustite glasbi, ki bo ogrela vaše srce.

Nekaj utrinkov spektakla, ki je pred nami, lahko doživite že zdaj, v spodnjem videu:

FB dogodka TUKAJ

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
143 queries in 0,954 seconds.