Vabimo na koncert Gabi Novak in Matija Dedić v Plesni forum Celje – ponujamo nekaj cenejših vstopnic

28. 11. 2019 11:45

gabi-novak-matija-dedic-n

Legendarni glasbenik, pevec, pesnik, skladatelj, karizmatični ARSEN DEDIĆ je pred tridesetimi leti, leta 1989, bil prvi gost Plesnega foruma Celje, zato se je še posebej njegova glasba vtisnila v naš spomin in v naša srca.

Tokrat bo v Plesnem forumu nastopila življenjska spremljevalka in muza Arsena Dedića, GABI NOVAK ob odlični klavirski spremljavi Arsenovega sina MATIJE DEDIĆA.

Koncert v Plesnem forumu Celje bo v soboto, 7. decembra ob 21. uri.

Arsen Dedić je po svojem prvem nastopu v Plesnem forumu gostoval še velikokrat, nazadnje leta 2009, ko je s svojo življenjsko spremljevalko in svojo muzo, vrhunsko pevko  GABI NOVAK ob odlični klavirski spremljavi svojega sina MATIJE DEDIĆA popolnoma očaral občinstvo.

Gabi Novak, ki velja za eno najboljših vokalnih interpretk nekdanje Jugoslavije, je sprva prepevala jazz, pozneje pa se je predala šansonu in popularnim skladbam; zlasti pa je blestela v pesmih, ki jih je zanjo pisal soprog Arsen Dedić.

Matija Dedić je prav gotovo glavni adut hrvaških jazzistov. Od leta 1998, ko je izšel njegov debitantski album Octopussy, posega po najvišjih glasbenih priznanjih. Za seboj ima že pestro glasbeno kariero, ki jo bogati sodelovanje z najimenitnejšimi imeni svetovne jazz scene. Za Matijev izreden glasbeni talent pa gre najbrž “kriviti” tudi legendarna starša, Gabi Novak in Arsena Dedića.

Po desetih letih ponovno v intimnem vzdušju Plesnega foruma Celje…!

Zaradi izjemnega koncerta in seveda majhnosti našega prostora, prosimo za čimprejšnjo rezervacije oz. nakup vstopnice, katerih cena je 25 €. Informacije in rezervacije na 031 413 409

 

S CELJE.INFO DO 40 % CENEJŠIH VSTOPNIC ZA KONCERT GABI NOVAK IN MATIJE DEDIĆA V PLESNEM FORUMU CELJE

Na Celje.info našim zvestim bralcem in članom Polovička.si ponujamo 6 cenejših vstopnic za koncert Gabi Novak in Matija Dedić, ki bo v SOBOTO, 7. decembra ob 21.00 uri v Plesnem forumu Celje.

Cenejše vstopnice najdete tukaj:

gabi-novak-matija-dedic-klik

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,979 seconds.