Vabimo na koncert Marko Ramljak band-a v Plesni forum Celje – vstopnice pol ceneje

06. 04. 2016 12:45

 marko-bend2Eksplozija ritmov in energije vrhunskih glasbenikov  MARKO RAMLJAK BAND-a – predstavitev albuma MINDSET v Plesnem forumu Celje v petek, 8.4.2016 ob 21.00

Izvrsten hrvaški violinist MARKO RAMLJAK je na tretjem albumu izvrstno prepletel etno, pop, jazz in rock glasbo

Dolgoletni Gibonnijev violinist Marko Ramljak je izklesana glasbena figura že zelo dolgo časa, ki je vešča tudi skladanja in izvajanja svoje avtorske glasbe. Klasične glasbene izobrazbe na violini je bil deležen že kot devetletnik. Kmalu pa ga je zelo pritegnila še kitara, kar je vplivalo na njegovo igranje violine. Že šestnajst let se poklicno ukvarja z glasbo, dve leti pa je preživel tudi v Južni Afriki, kot kitarist priljubljene zasedbe Kreesan.

Na albumu so njegove avtorske  skladbe, ki so izvrsten preplet jazza, etna, popa in rocka. Album so poimenovali Mindset, kar je tudi naziv Ramljakove zasedbe, ki jo poleg njega, ki igra na petstrunsko violino, sestavljajo še vrhunski glasbeniki : bobnar Branimir Gazdik, basist Luka Veselinović in klaviaturist Maasej Kovačević, tolkalist Hrvoje Rupčić in slovenski saksofonist Lenart Krečič.

Za te izvrstne inštrumentaliste je značilna izvrstna interpretacija in pa tako glasbeno kot mentalno ujemanje v teh inštrumetnalih skladbah, ki preizprašujejo tako tradicijo, kot tudi aktualnost popularne glasbe.

Album Mindset je izvrstno delo izvrstnih inštrumentalistov, ki vedo, da je pri glasbi treba delati na atmosferi in ne na dokazovanju lastne virtuoznosti.

Cena vstopnic v predprodaji 13 eur / na dan koncerta 18 eur

Info in rezervacije 031/413 409

marko-bend2

S CELJE.INFO NA KONCERT MARKO RAMLJAK BAND-A PO POLOVIČNI CENI

Na našem portalu z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 8 vstopnic za koncert Marko Ramljak band-a po polovični ceni

Pol cenejše vstopnice naročite tukaj:

marko-ramljak-polsi-klik

mara-band-headline

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
189 queries in 1,732 seconds.