Vabimo na koncert Petra Graša in gostje Danijele na Stari grad Celje

04. 06. 2017 19:43

Priljubljeni Petar Grašo bo ob 20-letnici svoje samostojne kariere 22. junija ob 21. uri na Starem gradu Celje nastopil s svojo spremljevalno skupino in posebno gostjo Danijelo Martinović.

Glasbeni virtuoz, šarmer in najbolj prodajan moški hrvaški izvajalec v Sloveniji, Petar Grašo, je lani v prepolni splitski areni navdušil rekordnih 12.000 ljubiteljev dobre glasbe in najavil veliko turnejo po večjih mestih nekdanje Jugoslavije. Ta izjemni glasbenik je zmagovalec mnogih festivalov in prejemnik prestižnih nagrad, med drugim prve nagrade na Splitskem festivalu 2014 s pesmijo Uvik isti ter absolutne zmage s pesmijo Moje zlato na Splitskem festivalu 2015.

Dobra novica za vse ljubitelje Petrove glasbe je tudi, da lahko v letu 2017 pričakujemo njegov novi album, na katerem bo poleg novejših hitov Uvik isti, Moje zlato in Srce za vodiča tudi najnovejša Ne znan za se.

V Petrovi glasbi se čuti dušo Dalmacije in poletnih morskih večerov. Na Starem gradu lahko pričakujemo njegove hite: Moje zlato, Tko nam brani, Utorak, Jedina, Ljubav jedne žene, Volim i postojim, Srce za vodiča, Šporke riči…

Priljubljenem pevcu se bo kot gostja pridružila njegova življenjska partnerka Danijela s svojimi hiti: Zovem te ja, To malo ljubavi, Neka mi ne svane, Ovako ne mogu dalje, Tako mi fališ ti, Dobro je, Što sam ja, što si ti, Ti možeš lagat’ svakome, Živim da živim, Gutljaj vina, Jednu za ljubav…

KONCERT: PETAR GRAŠO. Gostja večera: Daniela. Cena vstopnice: 18 EUR v predprodaji in 20 EUR na dan koncerta. Prodaja vstopnic: Prodajna mesta Eventima, TIC Celje, Glavni trg 17 in na dan koncerta na  Starem gradu Celje. V primeru slabega vremena bo koncert v dvorani Golovec.

V ceno vstopnice je vključen tudi brezplačen avtobusni prevoz s stare avtobusne postaje ( železniška postaja Celje ) na Stari grad Celje. Prvi odhod avtobusa:  19.00. Več: TIC Celje, Glavni trg 17, tel.: 03  42 87 936, 03 49 25 081, tic@celje.si, FB Celje – Knežje mesto, FB Poletje v Celju, www.celje.si.

S CELJE.INFO NA KONCERT PETRA GRAŠA POL CENEJE

Samo za naše obiskovalce in člane strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si pa ponujamo 20 vstopnic za Petra Graša na Starem gradu Celje po polovični ceni!

Pol cenejše vstopnice naročite tukaj:

graso-polsi-klik

 

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
144 queries in 0,777 seconds.