Vabimo na koncert Rada Šerbedžije & zapadni kolodvor band v Plesni forum Celje – vstopnice 43 % ceneje

25. 02. 2016 12:15

rade-naslovnaRade. Eden izmed tistih velikih umetnikov, ki se kljub  svetovni karieri in številnim razprodanim koncertom po največjih gledališčih in dvoranah,  vedno znova radi vračajo v majhne intimne prostore, kjer odprejo svoje srce in dušo ter se z vsakim pogledom, izrečeno besedo, glasbo in predanostjo muzi Taliji  zlijejo z občinstvom v ENO.

Takole vas v Plesnem forumu Celje vabijo na njegov koncert, ki bo v soboto, 5. marca 2016 ob 11. uri:

Dovolj je samo misel nanj in že se nam pričarajo številni nepozabni igralsko glasbeni večeri, ki smo jih preživeli z njim in njegovimi vrhunskimi izvajalci v  »dnevni sobi« Plesnega foruma Celje.
Vsak od teh večerov se nam je  zapisal v spomin in dušo.

Zato se ga še toliko bolj veselimo, ker je razkošje gostiti svetovno znanega igralca in poeta v našem majhnem prostoru, kjer ga  lahko gledamo in vidimo, poslušamo in slišimo, občutimo in začutimo vso zapeljivost njegove karizmatične umetniške osebnosti.

Rade je nedvomno eden največjih igralskih osebnosti v prostoru bivše Jugoslavije, s svojim delom pa navdušuje režiserje in kritike ter gledališko, filmsko in televizijsko občinstvo.
Filmska platna so njegov dom, koncertni oder pa je njegova ljubezen!

Prepričani smo, da bomo tudi na koncertu v Plesnem forumu Celje, ki je eden izmed njegovih priljubljenih malih odrov,  deležni njegove ljubezni.
Rade Šerbedžija je bil kultna ikona jugoslovanskega kulturnega prostora. Glamurozen in ambivalenten, zapeljiv in kontraverzen, piše Dušan Jovanović v uvodu k njegovi avtobiografiji Do zadnjega diha (Študentska založba, 2004)

Prosimo za čimprejšnjo rezervacijo,saj je št.mest omejeno.Vstopnina 30 eur, na dan koncerta 35 eur

Rez, in inf. – http://www.plesniforum-kud.si/, ali na tel.031413409

Takole je Rade Šerbedžija v PF Celje prepeval oktobra 2014:

S CELJE.INFO NA KONCERT RADA ŠERBEDŽIJE 43 % CENEJE

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 6 vstopnic za koncert Rada Šerbedžije v Plesnem forumu Celje 43 % ceneje.

Cenejše vstopnice naročite tukaj:

rade-pf-polsi-klik

 

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
190 queries in 2,112 seconds.