Vabimo na koncert klape Intrade & Tomislava Bralića na Stari grad Celje – cenejše vstopnice


klapa-intrade-pNa zadnji poletni koncertni večer na Starem gradu Celje bo grajski oder zazvenel v ritmih Dalmacije.

Na najveličastnejše slovensko odprto prozorišče namreč prihajajo Tomislav Bralić in klapa Intrade.

Tomislav Bralić in klapa Intrade, katera deluje že od leta 1985, so v tem glasbenem žanru zagotovo ena izmed najbolj priljubljenih hrvaških zasedb, ki polnijo koncertna prizorišča po vsej Evropi, lani pa so izvedli uspešne turneje tudi v Združenih državah Amerike, Kanadi in Avstraliji.

Klapa Intrade, katere ustanovitelja sta Nikica Gregov in Zdenko Knežević, že vse od svojega začetka, poleg svojih oboževalcev, navdušuje tudi žirije festivalov. Odkar so začeli nastopati skupaj s Tomislavom Bralićem, ki je v zadnjih letih ustvaril niz kultnih pesmi, pa so začeli na glasbenih festivalih pobirati tudi najprestižnejše nagrade. Pesmi klape Intrade odpete skupaj s Bralićem imajo namreč posebno moč zvoka in besedil z izrazito čustvenim nabojem.

Zadosti razlogov torej, da obiščete zadnji poletni koncert na Starem gradu Celje.

Tomislav Bralić in klapa Intrade bodo občinstvo na Starem gradu Celje navduševali v petek, 31. avgusta, z začetkom koncerta ob 20.30 uri.

Cena vstopnice je 18 € v predprodaji in 20 € na dan koncerta. Vstopnice lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventima.

V primeru slabega vremena bo koncert v dvorani Golovec.

Dostop na Stari grad Celje v času koncertov ni možen z osebnim avtomobilom. Za imetnike vstopnic je organiziran brezplačni avtobusni prevoz s stare avtobusne postaje (pri Železniški postaji Celje).

S CELJE.INFO DO 40 % CENEJŠE VSTOPNICE ZA KONCERT TOMISLAVA BRALIĆA IN KLAPE INTRADE NA STAREM GRADU

Na Celje.info našim zvestim bralcem in članom Polovicka.si ponujamo 20 cenejših vstopnic za koncert Tomislava Bralića & klape Intrade na Starem gradu Celje, ki bo na sporedu 31. avgusta 2018 ob 20.30 uri.

Cenejše vstonice lahko kupite tukaj:

klapa-intrade-klik