Vabimo na koncert Wernerja “OPA! Tour” v Celje

06. 03. 2016 22:14

wer-opa-naslov1Werner, kralj slovenske zabavne glasbe, ob svoji 25-letnici uspešne pevske kariere pripravlja 15. veliko koncertno turnejo OPA! Tour, v okviru katere bo nastopil tudi v dvorani Golovec Celje in sicer v soboto, 19. marca 2016 ob 20. uri.

Werner že 15 let polni največje športne dvorane po Sloveniji in s svojimi koncerti razveseljuje številno publiko vseh generacij. Je preprost človek, dostopen za ljudi in zagotovo je tudi to pripomoglo k njegovi neznanski priljubljenosti. V 25-ih letih njegovega glasbenega ustvarjanja se je na njegovih koncertih zvrstilo preko 500.000 obiskovalcev, njegovi koncerti pa so vedno razprodani.

Izdal je kar 18 CD plošč in jih prodal v skupni nakladi preko 1.000.000. V svoji pevski karieri je nanizal številne uspešnice (Ne gane me, Hej mala opala, Valentinovo, Ure, dnevi, leta tečejo, Opa!, Na kožo pisana in mnoge druge), ob 25. letnici uspešne pevske kariere pa se podaja na 15. veliko koncertno turnejo OPA! Tour.

Na turneji mu bodo na odru družbo delali: Džo Maračič Maki s svojo uspešnico Dal´se sjetiš nekad mene, ki se po dolgem času vrača v Slovenijo, Dalibor Brun s svojo uspešnico Nisi ti više crno vino, ena in edina Klapa Aktual s svojim hitom Ti si mi sve ter posebni gost Davor Borno.

Na turneji bo Wernerja spremljal tudi live band Orange Juice. Prihajajo iz Primorskega konca in so stari med 16 – 18 let. Vsi so šolani glasbeniki in polni pozitivne enrgije, ki še dodatno poživijo dogajanje na odru.

Werner bo na turneji OPA! Tour poskrbel za nepozabno zabavo v petih velikih mestih po Sloveniji.

Vsekakor dogodek, ki ga ne smete zamuditi!

Vstopnice so po predprodajnih cenah na voljo na prodajnih mestih Eventima.

S CELJE.INFO NA KONCERT WERNERJA V CELJE PO POLOVIČNI CENI

Na naši stran iz ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 14 vstopnic za koncert Wernerja v Celju po polovični ceni.

Pol cenejše vstopnice naročite tukaj:

wer-ce-polsi-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
192 queries in 0,924 seconds.