Vabimo na Miklavžev koncert Klape Intrade & Tomislava Bralića v Podčetrtku

02. 12. 2013 13:12

intrade_koncert Miklavžev večer obeta izjemen glasbeni dogodek v prekrasnem turističnem kraju Podčetrtek. V tamkajšnji športni dvorani bo namreč v petek, 6. 12. ob 20.uri nastopila znana Zadrska klapa Intrade s Tomislavom Bralićem, kot gostja pa bo koncert popestrila slovenska pop pevka Rebeka Dremelj.

Klapa Intrade deluje vse od leta 1985 in je tudi po zaslugi povabil hrvaških izseljencev znana po vsej Evropi. Koncertirali so v Italiji, Nemčiji, Češki, Slovaški, Avstriji, Madžarski in Sloveniji. Druži jih ljubezen do ljudskih dalmatinskih pesmi, na koncertih pa s široko paleto glasbenega znanja in izkušenj izžarevajo izjemno stopnjo zrelosti.

Koncert torej, ki ga ne smete zamuditi. Za vas ga s skupnimi močmi organizirajo turizem Podčetrtek, Kozje in Bistrica ob Sotli.

Vstopnina v predprodaji znaša 10 EUR, na dan koncerta 12 EUR. Prodajna mesta: TIC Podčetrtek, Terme Olimia, Gostilna Šempeter, Motel ribnik Kozje ter Eventimova prodajna mesta. Več informacij: TURIZEM Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje GIZ Tel: 03 810 90 13

Za pokušino pa si oglejte video izsek iz koncerta Klape Intrade in Tomislava Bralića poleti v veličastnem ambientu celjskega Starega Gradu.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
187 queries in 2,254 seconds.