Valentinov koncert z Janom Plestenjakom Celje 2017 (foto, video)

19. 02. 2017 20:03
V soboto zvečer je v dvorani Golovec v Celju potekal Valentinov koncert z Janom Plestenjakom. 
valentinov_koncet_jan_plestenjak-18
Jan Plestenjak je povsem razvnel dvorano Golovec.

Jan Plestenjak, eden najbolj zaželenih, priljubljenih in plodovitih slovenskih glasbenikov. Neprekosljivi perfekcionist z jasno vizijo, ki ji sledi že enaindvajseto leto glasbenega ustvarjanja, je v Celju še dodatno začinil valentinov konec tedna. 

V dvorani Golovec, ki je kar pokala po šivih, je poskrbel za nepozabno zabavo za vse jubitelje glasbe in zaljubljene. Občinstvo je razvajal s hiti Prelepa za poraz, Čao lepa, Stara dobra itd. Vrnil pa nas je tudi v devetdeseta in odigral tudi svoje stare popularne glasbe. Obiskovalce je tako obnorel tudi z Amore Mio in številnimi drugimi hiti.

Valentinov koncert z Janom Plestenjakom je minil v znamenju ljubezni in dobre glasbe.
Valentinov koncert z Janom Plestenjakom je minil v znamenju ljubezni in dobre glasbe.

Oboževalci so z veseljem prisluhnili vsaki skladbi in na ves glas peli Plestenjakove stare in nove skladbe. 

Njegovi razprodani koncerti dokazujejo, da je odličen glasbenik, ki na vsakem koncertu, da vse od sebe in nikogar ne pusti ravnodušnega. Valentinov koncert v dvorani Golovec je prav zaradi tega odmeval v ljubezenskih ritmih, odlični atmosferi in žametnemu vokalu Jana Plestenjaka.

Slovenski latino lover, kot ga marsikdo rad poimenuje, se je brez dvoma dotaknil tudi celjskega občinstva. Dokaz za to lahko vidite v spodnjem video posnetku in fotogaleriji.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”503″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]graso-polsi-klik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 1,052 seconds.