Veliki koncert skupine Z3RO Z3RO z gosti v Mladinskem centru Celje (foto, video)

13. 12. 2015 22:07
Z3RO Z3RO
Z3RO Z3RO
Boštjan Dermol in Gaja Prestor sta združila moči in vokale.
Boštjan Dermol in Gaja Prestor sta združila moči in vokale.

V petek, 11. decembra, je Mladinski center Celje pokal po šivih, saj je v veliki dvorani potekal veliki koncert skupine Z3RO Z3ZO z gosti. 

Skupina deluje od leta 2011, ko so se Žiga Novak, Florjan Ajdnik, Nejc Tevž in Alen Križnik, vsi dijaki predšolske vzgoje na Gimnaziji Celje-Center združili pod imenom Z3RO Z3RO.

Skupina igra priredbe znanih rock zasedb, pod peresom pevca Lovra Prešička pa je nastal tudi nabor avtorskih pesmi, ki so jih mladi rockerji združili v studijskem albumu Konec in predstavili tudi v Celjskem mladinskem centru.

Za piko na i pa so fantje iz zasedbe Z3RO Z3RO poskrbeli še za izjemne goste. Najprej se jim je pridružil Boštjan Dermol, priznan vokalist in pevec zasedbe Nude, dobitnice številnih priznanj, med drugim priznanje akademije Viktor za najbolj priljubljenega glasbenega izvajalca v Sloveniji, priznanja za prodajo nosilcev zvoka in posebno priznanje mestne občine Celje – bronasti grb MOC za izjemne uspehe in promocijo mesta Celja doma in v tujini.

Številne priredbe skupine Mi2 so na oder privabile tudi Toneta Kregarja. Gre za tekstopisca in pevca priljubljene zasedbe Mi2, ki je pred kratkim povsem napolnila Halo Tivoli. Do danes je nanizala 7 samostojnih albumov, odigrala kakšnih 500 koncertov, posnela več videospotov in nanizala kup uspešnic. Tonč je z Z3RO Z3RO spravil na noge ves Mladinski center Celje, saj online casino ob tej kolaboraciji nihče ni ostal hladen.

Z3RO Z3RO in Tone Kregar so povsem obnoreli množico.
Z3RO Z3RO in Tone Kregar so povsem obnoreli množico.
Miha Guštin je obiskovalce koncerta popeljal nazaj v začetke delovanja Big Foot Mame.
Miha Guštin je obiskovalce koncerta popeljal nazaj v začetke delovanja Big Foot Mame.

Z3RO Z3RO so na odru poskrbeli tudi za žensko družbo, saj so v goste povabili Gajo Prestor. Gaja je mlada perspektivna pevka, ki poslušalce navdušuje z svojim vokalom po vsej Sloveniji.

Je varovanka Vocal BK Studia, Boštjana Korošca, ki je eden najboljših učiteljev odrskih umetnosti in petja v Sloveniji in širše. Tudi tokrat je navdušila, poleg tega pa je zapela še z Boštjanom Dermolom.

Za konec so Z3RO Z3RO pripravili prav posebno poslastico, saj se jim je na odru pridružil Miha Guštin – Gušti, ki je  širši javnosti poznan predvsem po številnih uspešnicah, ki jih je spisal za slovensko rock skupino Big Foot Mama, v sodelovanju s pevko Polono Kasal ali kot samostojni izvajalec. V petek zvečer je obiskovalce Mladinskega centra Celje navdušil tudi kot kitarist, ki je z Z3RO Z3RO uspešno zaključil koncert.

Petkovega koncerta, ki je bil prava glasbena poslastica, nismo zamudili in v objektiv ujeli nekaj utrinkov. Vabljeni k ogledu video prispevka in fotogalerije.

 

[simpleviewer width=100% height=700 id=915]

Tina Ožvald

Oglejte si brezplačno tekmi ABA lige med Tajfunom in Cibono ter Tajfinom in Crveno zvezdo:

polsi-tajfun-aba-klik

Oznake: , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
180 queries in 7,196 seconds.