Veliki rokenrol spektakel Celje 2016: Mi2 in Big Foot Mama (foto, video)

02. 10. 2016 11:36

DSC_0407V petek, 30.9., se je pod šotorom Celjskega sejmišča odvijal veliki rokenrol spektakel, katerega del je bil tudi  XI. Rock Maraton. V okviru maratona so nastopale skupine Spotless Minds, The Takeover in Radio Jam band,  osrednja benda večera pa sta bila Mi2 in Big Foot Mama.

 

 

 

 

Mladi smo in Euterpe sta tokrat združila moči in skupaj z Vocal BK Studiem pripravila odličen glasbeni spektakel. Poleg klasičnega rock maratona, ki je bil tokrat že enajsti in na katerem so letos nastopale skupine Spotless Minds, The Takeover in Radio Jam band sta se spektaklu pridružili še skupini Mi2 in Big Foot Mama.

DSC_0304

Ljubitelji rock glasbe so tako prišli na svoj račun, saj so se poleg klasičnih pesmi Sladka kot med, Zbudi me za 1. maj, Led s severa in Črn tulipan lahko tudi zabavli ob glasbi lokalnih rock skupin. Seveda pa so obiskovalci še vedno najbolj uživali ob petju o Brigiti z ulice maršala Tita ter sanjali, sanjali naprej.

DSC_0408

Dogodek se je nadaljeval tudi v soboto, 1. 10., obiskovalce sta zabavala Jelena Rozga in Jan Plestenjak. Utrinke si boste lahko v kratkem ogledali na vašem in našem portalu.

Vabljeni k ogledu foto galerije in video posnetkov!

[simpleviewer width=100% height=700 id=1037]

Marina Bajić

razstava-mack-polsi-klik3

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 1,082 seconds.