Z glasbo do vrelišča: Slon in Sadež z bandom v Celjskem mladinskem centru (foto, video)

24. 09. 2017 19:21
Slon in Sadež sta povsem obnorela obiskovalce Celjskega mladinskega centra.
Slon in Sadež sta povsem obnorela obiskovalce Celjskega mladinskega centra.
V petek zvečer je dvorana Celjskega mladinskega centra pokala po šivih, saj sta nas Slon in Sadež popeljala z glasbo do vrelišča.

“Z glasbo do vrelišča” je vsakoletni projekt Kluba študentov občine Celje in Celjskega mladinskega centra, ki želita Celju in okolici predstaviti alternativno glasbeno zvrst. Letos sta za pozitivno energijo in dobro glasbo poskrbela Slon in Sadež.

Slon in Sadež oz. po domače Jure Karas in Igor Bračič, skupaj ustvarjata od daljnega leta 2001. Ime sta si nadela po čudni in nerazumljivi angleški šali, zato se je zdelo edino primerno, da je tudi glasba, ki sta jo takrat pričela ustvarjati, takšna.

Slon in Sadež rokenrol orkester že leta razveseljuje občinstvo s poskusi muziciranja in odločno predolgimi besedili. Brkata fantiča in muzikalni prijatelji so po dolgem času  spet nastopili na v Celju, kjer so igrali stare, nove in vmesne hite, pa tudi svoje lastne skladbe in morda celo nogomet. Ob spektakularni scenografiji, lajtšovu z enim reflektorjem in ozvočenjem, ki lovi tretji program Radia Slovenija, so občinstvo zabavali dolgo v noč.

Slon in Sadež sta posebno pozornost posvetila "metalcem" v prvi vrsti.
Slon in Sadež sta posebno pozornost posvetila “metalcem” v prvi vrsti.

V okviru projekta Z glasbo do vrelišča sta Slon in Sadež obiskovalce koncerta razvajala s svojim ciničnim humorjem in hudomušnimi opazkami. Tako ni manjkalo vzklikov “Goran Dragić”, Slon in Sadež pa sta se še posebej povezala z “metalci” v prvi vrsti, ki so zvesto popevali ob njunih skladbah.

Ljubljančana sta obiskovalce koncerta razvajala s hiti, kot so Čreva na plot, Mati nas pretepa, Fantastičnih 5, Rožica, Reper in drugimi, zaključila pa sta s skladbo Če bi le imela penis.

Atmosfera v dvorani Celjskega mladinskega centra je bila dokaz za to, da sta Slon in sadež obiskovalce prav zares popeljala z glasbo skozi vrelišče, s svojo interaktivnostjo in humorjem pa sta v veliki meri vpela tudi obiskovalce, ki so veselo popevali ob vsaki posamezni skladbi.

Vabljeni k ogledu fotogalerije in videoposnetka, kamor smo ujeli nekaj utrinkov s petkovega koncerta.

neprilagojeni-polsi-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
230 queries in 2,117 seconds.