Željko Bebek s koncertom v Prazničnem Celju 2017 navdušil množico obiskovalcev (foto, video)

23. 12. 2017 20:26
zeljko-bebek-49
Željko Bebek je ogrel obiskovalce.

Na petkov večer se je na Krekovem trgu kar trlo obiskovalcev, ki so prišli poslušat nekdanjega člana legendarne rock skupine Bijelo dugme. Željko Bebek je navdušil tako s svojimi uspešnicami kot z nepozabnimi hiti popularne jugoslovanske skupine.

Po 10-letnem ustvarjanju v omenjeni skupini je Željko začel samostojno glasbeno kariero, v kateri je izdal ducat albumov. Njegov zadnji, Ono nešto naše, je iz letošnjega leta. Včeraj smo na Krekovem trgu tako slišali večji del njegovega ustvarjanja, med njimi tudi Prvak svijeta, Kučka Nevjerna in Oprosti mi što te volim.

Priljubljeni pevec je tudi obudil spomin na nekdanje uspešnice znane rock skupine. Energija občinstva se je še bolj dvignila, ko so prišle na vrsto Doživjeti stotu, Svi marš na ples, Sve ove godine in druge.

zeljko-bebek-15
Krekov trg je bil poln!

Da pesmi Bijelo dugme še vedno živijo je dokazalo dejstvo, da so se v centru Celja zbrale resnično vse generacije, ki so ob njih pele in plesale!

Koncert je trajal od 20. do 22. ure. Za vas pa smo z obsežno fotogalerijo ovekovečili dogodek in hkrati posneli nekaj video prispevkov. Vabljeni torej k ogledu obojega – morda se pa kje najdete!

T. Ž.

Fotogalerija:

Video:

velenje-polsi-klik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
276 queries in 4,974 seconds.