Smeškov petkov večer za odrasle – Samo Horvatič in prijatelji


smeskov-petek1Minuli petek se je v Celjski kulturnici odvijal četrti Smeškov petkov večer za odrasle v tej sezoni. Gost tokratnega večera je bil celjski glasbenik in literat Samo Horvatič.

Na prireditvi so se mu pridružili prijatelji Sebastjan Kamenik, člana skupine Dobre duše in Iztok Gartner, ki je prireditev vodil. V devetdesetih minutah so lahko obiskovalci, ki so do zadnjega napolnili dvorano Celjske kulturnice uživali v iskrivih domislicah voditelja Iztoka Gartnerja, v odličnih avtorskih skladbah Sama Horvatiča, ki je poleg skladb, ki jih je odigral sam in v družbi članov zasedbe Dobre duše, predstavil tudi nekaj pesmi iz svoje bogate zbirke poezije. Med njimi je bilo tudi nekaj erotičnih.

Piko na i prireditvi je dodal Samov prijatelj Sebastjan Kamenik, ki je predstavil svojo poezijo in občinstvo navdušil s humorjem, saj je šale stresal iz rokava kot za stavo.

Člani KD Smeško, v sodelovanju z Vocal BK Studiom že pripravljajo nov Smeškov petkov večer. Zadnji pred poletnimi počitnicami bo na sporedu, v petek, 18. 5., ko boste lahko prisluhnili najbolj znanim francoskim pesmim in šansonom.

smeskov-petek2

D.K.