Adriatic Slovenica z novostmi odlično skrbi za svoje zavarovance, tudi v Celju

24. 05. 2018 12:18

Adriatic Slovenica, ki je te dni dobila novega lastnika – italijansko Generali CEE, vedno bolj pridobiva na veljavi, saj v ospredje postavljajo vsakega posameznega zavarovanca. Poleg tega se jim zdi pomembno tudi zadovoljstvo med zaposlenimi, kar se odraža na uspešnosti dela, veliko pa delajo tudi na novih produktih in storitvah.

Na celjski poslovni enoti Adriatic Slovenica so razkrili tudi poslovanje v lanskem letu, s katerim so izjemno zadovoljni. S prek pol milijona zavarovancev, s katerimi je sklenjenih 1.700.000 zavarovalnic polic, pa intenzivno razmišljali tudi o novih možnostih za napredek in novosti.

“S poslovanjem smo zadovoljni, navkljub temu, da je bilo leto zelo intenzivno škodno. V Sloveniji smo v lanskem letu namreč zabeležili 9 večjih neurij, ki so kar precej prizadela celo državo. Posledično so tudi zavarovalnicam povzročila kar nekaj preglavic, ker je bilo treba izplačati škode, ki smo si jih predhodno tudi ogledali, ovrednotili in sprocesirali do izplačil. Smo pa tudi intenzivno delali na razvoju nekih novih produktov in storitev,” je povedal Gabrijel Škof, predsednik uprave.

adriatic-slovenica-2

Adriatic Slovenica je dobro poslovanje nadgradil z novimi produkti in storitvami

Adriatica Slovenica je te dni dobila tudi novega lastnika. To je mednarodna zavarovalniška družba Generali CEE, ki je del italijanske Generali Group in deluje tudi v Sloveniji. Posel, ki bo zaključen v drugi polovici leta, bo obe zavarovalnici povezal v drugo največjo zavarovalno družbo v državi.

Tako so v lanskem letu odprli prvo ambulanto v Ljubljani. Specialistična ambulanta Zdravje AS pod svojo streho družuje ortopedijo, fizioterapijo, kardiologijo, splošno žilno, plastično in maksilofacialno kirurgijo. Zavarovanci Adriatic Slovenice lahko s tem na enem mestu najdejo celovito in konkretno obravnavo, pri čemer je tudi njihovo mnenje izjemnega pomena.

Za zdravje pa je izjemno pomembna predvsem preventiva, za kar pri Adriatic Slovenica skrbijo z akcijo Migimigi. Gre za koncept življenjskega sloga, ki izziva, motivira, nagrajuje in spodbuja sodelujoče, da razumejo, kako lahko fizična aktivnost vodi do zdravega načina življenja. S štirimi zdravimi izzivi in štirimi ambasadorji želijo izboljšati kakovost življenja s preprostimi dejavnostmi, ki postanejo del rutine ter zaščititi pred tveganji.

Celjsko poslovalnico Adriatic Slovenica lahko kontaktirate na telefon 03 4253 500 oziroma elektronski naslov info@as.si. Več informacij o delovnem času in ostalem najdete na njihovi spletni strani.

Ker je skrb za zavarovance na prvem mestu, so v letošnjem letu lansirati tudi nov produkt Moj življenjski kasko, splet zavarovalniških produktov in storitev. S tem želijo vsem zavarovancem omogočiti, da lahko kljub težavam v javnem zdravstvenem sistemu hitreje pridejo do zdravstvenih storitev. V okviru tega so tudi ustrezno obravnavani, skozi celoten proces pa jim pri Adriatic Slovenica tudi pomagajo na vsakem koraku. Več o tem je pojasnil Gabrijel Škof.

Adriatic Slovenica tako nenehno skrbi za svoje zavarovance, kar se odraža tudi na lokalnem okolju. Tudi na celjski poslovni enoti so tako izrazili zadovoljstvo ob poslovanju, ob čemer so izjemno zadovoljni z lanskoletno realizacijo. Kot je povedal Srečko Dobelšek, direktor poslovne enote Celje, jim veliko pomeni predvsem vpetost v lokalno obdobje.

Ob tem odlično sodelujejo s športnimi klubi, društvi, v naravnih okoljih in na področju izobraževanja. Tako že na mikro ravni spodbujajo k zdravemu življenjskemu slogu in priskočijo na pomoč, kjer lahko.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,858 seconds.