Celjski novinar Primož Cirman ime tedna na Valu 202

23. 10. 2017 13:03

cirman-val-202Celjski novinar Primož Cirman je postal ime tedna na Valu 202. Poslušalci so ga izbrali potem, ko je pred dnevi izšla njegova knjiga NepoTEŠeni s podnaslovom Naložba stoletja ali rop stoletja?. V njej namreč podrobno prikazuje vso zakulisje gradnje bloka 6 Termoelektrarne Šoštanj.

Celjski novinar Primož Cirman, ki je trenutno pisec spletnega portala SiOL, je prejšnji teden predstavil svojo knjigo NepoTEŠeni. Naložba stoletja ali rop stoletja?, v kateri razkriva vse nečednosti, ki so se dogajale okrog tega zloglasnega projekta.

Cirman je knjigo, ki ponuja tudi material za organe pregona, napisal z željo, da bi kot novinar pripomogel, da bi kakšna tovrstna zadeva doživela ustrezen epilog.

Knjiga odkriva dobro premišljene manevre vpletenih posameznikov. Ni bilo naključij. Nebogljenost politike je bila naklepna in del te igre pri tej investiciji. (Primož Cirman)

Da projekt TEŠ 6 še kako zanima in vznemirja tudi državljane, ki si obenem želijo, da bi glavni akterji končno odgovarjali za očitane nepravilnosti, je na nek način pokazalo tudi današnje glasovanje za “ime tedna” na Valu 202. Poslušalci so namreč Cirmana prepričljivo izbrali za tokratno “ime tedna”.

Pogovor z njim lahko poslušate TUKAJ.

vir fotografije: val202.rtvslo.si

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
134 queries in 0,865 seconds.