Dan zdravja na Krekovem trgu pritegnil veliko zanimanja (foto)

09. 04. 2018 22:39

7. april je svetovni dan zdravja, ki je letos potekal pod sloganom Zdravje za vse. Na ta dan so se zdravju poklonili tudi Celjani, saj je v dopoldanskih urah na Krekovem trgu potekala osrednja prireditev Dan zdravja 2018.

Brezplačne meritve in aktivnosti na Krekovem trgu

Obiskovalci Krekovega trga so lahko tako preizkušali brezplačne meritve in aktivnosti, hkrati pa je bilo poskrbljeno tudi za raznolik spremljevalni program.

Projekt združuje različne službe, institucije, društva in posameznike, ki s trudom, strokovnostjo ter dobro voljo, pripomorejo k višji kvaliteti življenja v mestu. Njihova skrb za zdravje posameznika ima dolgoročen vpliv na vse nas.

Obiskovalci so si lahko na praktičnih primerih ogledali, kako poskrbeti za zdravje in življenje nasploh.
Obiskovalci so si lahko na praktičnih primerih ogledali, kako poskrbeti za zdravje in življenje nasploh.

Mimoidoči so se lahko preizkusili ob nudenju prve pomoči, ukrepanju v nevarnih situacijah, prav tako pa so lahko izkusili tudi, kako se počutijo slepi in slabovidni. Ponudbo so dodatno popestrili tudi lokalni ponudniki z zdravimi in kvalitetnimi izdelki.

Na Krekovem trgu so se lahko prepustili tudi rekreaciji ali pa preizkusili brezplačne telesne meritve. Prav tako so se lahko na zabaven način poučili o zdravem načinu življenja in se podruživli v duhu slogana Zdravje za vse.

Krekov trg je tako s pestro paleto dogajanja pritegnil veliko zanimanja ob dopoldanskih urah, kar dokazuje, da se Celjani v veliki meri zavedajo pomena zdravega življenja. Slikovni dokaz za to si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

 

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
285 queries in 2,184 seconds.