Dež in visoke vode v Celju in okolici povzročili nekaj preglavic

24. 11. 2013 13:11

poplave2Deževje, ki je Slovenijo zajelo minuli teden ter se v vzhodni Sloveniji stopnjevalo minula dva dni, je minulo noč kar nekaj preglavic povzročilo tudi na območju Celja in bližnje okolice.

Ob pol osmih zvečer je meteorna voda ogrozila prostore Centra konjeniškega športa Celje, kjer ravno ta vikend poteka svetovni pokal v preskakovanju ovir. Posredovali so gasilci PGD Lopata in objekt zavarovali s protipoplavnimi vrečami.

Nekaj čez pol deveto zvečer pa je voda zalila podvoz v Kočevarjevi ulici v Celju. Območje so ustrezno zavarovali delavci cestnega podjetja.

Precej bolj kritično Less serious Levitra side effects may include:headache, dizziness;an antidepressant such as nefazodone;This list is not complete and other drugs may interact with Levitra . je bilo v sosednjih Štorah, kjer sta okoli 22. ure v naraslo Voglajno padli dve osebi. Eno so rešili prostovoljni gasilci PGD Štore, drugo pa so nekaj časa pogrešali, nato pa jo živo in zdravo našli na njenem domu.  Ob 22.16 je v Prožinski vasi v občini Štore podtalna voda zalila prostore stanovanjske hiše. Gasilci PGD Prožinska vas so vodo izčrpali.

Ob 21.00 je v občini Laško voda zalila podvoz na cesti Laško–Šentrupert. Delavci cestnega podjetja so območje zavarovali z ustrezno prometno signalizacijo. Prav tako je voda zalila podvoz na cesti Rimske Toplice–Jurklošter, kjer pa so območje zavarovali gasilci PGD Rimske Toplice. Ob 21.33 so na Zdraviliški cesti v Laškem gasilci PGD Laško zaradi naraščanja nivoja podtalnice nudili pomoč pri preventivnem umiku dobrin iz kletnih prostorov Zdravilišča Laško.
Ob 21.13 je na cesti Velika Pirešica–Ložnica pri Žalcu v občini Žalec meteorna voda poplavila podvoz pod avtocesto, zaradi česar je bil dalj časa oviran cestni promet.

(vir: sos112.si, fotografija je simbolična)

fitness_pol_ceneje

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
186 queries in 0,624 seconds.