Franc Vindišar se vrača na mesto strokovnega direktorja SB Celje

03. 02. 2022 18:22

Ko je že kazalo, da se na razpis za strokovnega direktorja Splošne bolnišnice Celje ni prijavil nihče, o čemer smo nedavno pisali tukaj, je v zadnjem hipu očitno prispela vloga. Oddal jo je nekdanji strokovni direktor mag. Franc Vindišar, ki je funkcijo pred tem zapustil zaradi nastopa funkcije državnega sekretarja na Ministrstvu za zdravje.

Člani Sveta zavoda Splošne bolnišnice Celje so na 3. redni seji obravnavali vlogo, ki je prispela na objavljen razpis za prosto delovno mesto strokovnega direktorja bolnišnice. Na razpis je prispela ena vloga, ki jo je za novo mandatno obdobje na delovnem mestu strokovnega direktorja poslal mag. Franc Vindišar, dr. med., specialist travmatologije in splošne kirurgije, ki je trenutno državni sekretar na Ministrstvu za zdravje, so sporočili iz SB Celje.

Potem, ko je kandidat na seji predstavil svoj program, so člani sveta zavoda glasovali o njegovem imenovanju in ga izglasovali. Mag. Franc Vindišar, dr. med. je bil tako imenovan za nov mandat na funkciji strokovnega direktorja Splošne bolnišnice Celje. Mandat bo nastopil po zaključku mandata državnega sekretarja oz. ko ga bo s položaja državnega sekretarja razrešila vlada.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
143 queries in 1,128 seconds.