Na razpis za mesto strokovnega direktorja SB Celje se zaenkrat ni prijavil nihče

17. 01. 2022 14:37

Potekel je rok, ko se je bilo mogoče prijaviti na razpisano delovno mesto strokovnega direktorja Splošne bolnišnice Celje. Zaenkrat kaže, da se na razpis ni prijavil nihče.

Na razpis za delovno mesto strokovnega direktorja Splošne bolnišnice Celje do ponedeljka, 17. januarja, v celjski bolnišnici še niso prejeli nobene vloge. Kot so sporočili iz SB Celje, “do danes (17. 1. 2022 op. p.) nismo prejeli nobene vloge. Do obravnave na kadrovski komisiji Sveta zavoda, ki se bo sestala v naslednjem tednu, nadaljnjih informacij o prijavah ne bomo dajali v javnost,” so nam sporočili.

Prijave kandidatov sicer lahko prispejo po pošti še tri dni po roku, opredeljenem za prijavo. Razpis se je sicer zaprl v nedeljo, 16. 1. 2022.

Strokovni del bolnišnice vodi vršilec dolžnosti

Kot je znano, je marca mesto strokovnega direktorja SB Celje marca zapustil mag. Franc Vindišar, saj ga je vlada imenovala na mesto državnega sekretarja na Ministrstvu za zdravje. Svet zavoda SB Celje je nato za novega v.d. strokovnega direktorja Splošne bolnišnice Celje imenoval r. prof. dr. Radka Komadina, dr. med., višji svetnik.

B.S.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 0,769 seconds.