Krajevna skupnost Šmartno v Rožni dolini obeležila krajevni praznik s podelitvijo priznanj


V soboto, 11. novembra, je v Domu krajanov Šmartno v Rožni dolini potekala osrednja prireditev ob krajevnem prazniku s podelitvijo priznanj KŠ Šmartno v Rožni dolini. 

Za pester kulturni program so poskrbeli člani Kulturnega umetniškega društva Šmartno v Rožni dolini, učenci POŠ Šmartno v Rožni dolini in varovanci Vrtca Mavrica Vojnik.

Krajevna skupnost Šmartno v Rožni dolini je ob tej priložnosti podelila priznanja in knjižne nagrade posameznikom za dosedanje delo in promocijo kraja.

Priznanja so prejeli Marija Ramšak (KUD Šmartno v Rožni dolini), Ana Visočnik Petek (KO RK Šmartno v Rožni dolini), Franc Brežnik (DU Šmartno v Rožni dolini), Patricija Mesojednik (Karitas Šmartno v Rožni dolini), Simona Anderluh (KS Šmartno v Rožni dolini) in Marjeta Olenšek (Mešani cerkveni pevski zbor Župnije Šmartno v Rožni dolini).

Ob prazniku krajevne skupnosti je dan kasneje potekala tudi sveta maša z družabnim srečanjem. Po končani sveti maši je Čebelarsko društvo Vojnik pri cerkvi sv. Martina odprlo tudi učni čebelnjak. Za ljubitelje rekreacije je dopoldne potekal še pohod po južnih obronkih KS Šmartno v Rožni dolini.
(Foto: Facebook Krajevna skupnost Šmartno v Rožni dolini)
pralnica-celje-polsi-klik