Najcenejši nagrobni aranžmaji in cvetlice za 1. november

27. 10. 2015 11:41
Spar in Interspar nagrobni aranžmaji Vir: Interspar katalog
Spar in Interspar nagrobni aranžmaji
Vir: Interspar katalog

Bliža se 1. november, ponudba sveč in nagrobnega cvetja pa je v teh dneh vse večja. V pričakovanju dneva mrtvih tako vsi hitijo v nakupovalna središča po nagrobne aranžmaje, šopke in sveče. Za vas smo tokrat pripravili primerjavo cen ikeban in lončnic, ki bodo v naslednjih dneh pri vseh trgovcih verjetno najbolj zaželeni artikli.

V Spar in Interspar trgovinah boste za najrazličnejše nagrobne aranžmaje iz suhega cvetja, ki so različnih vrst in barv, odšteli vsaj 6,99 €*, za krizantemo v skledi z višino cca. 30 cm pa boste plačali 4,99 €. Sam šopek iz krizantem različnih barv stane 2,99 €.

Trgovine Tuš te dni ponujajo številne aranžmaje s suhim cvetjem, ki so trenutno v akciji znižani na 12,49 €. Letos so še posebej zanimivi cvetlični aranžmaji v obliki z zvezde, za katero boste odšteli 11,79 €, namesto 14,99 €. Če boste želeli svoje grobove okrasiti s Tuševimi krizantenami, boste za to morali denarnico olajšati za 6,99 €.

Tudi trgovina Obi ponuja številne nagrobne aranžmaje od 9,99 € dalje, nagrobna skleda v njihovi prodajalni pa je težka 6,99 €. Če boste tam želeli poseči po nagrobnem šopku, boste zanj morali odšteti 5,99 €.

Lončnica krizanteme je najcenejša v Mercatorjevih poslovalnicah, kjer lahko postanete lastnik te nagrobne cvetlice že samo za 1,99 €, nagrobni aranžmaji različnih vrst, velikosti in barv pa pri najboljšem sosedu stanejo od 9,99 € dalje.

Lidlovi nagrobni aranžmaji Vir: Lidl katalog
Lidlovi nagrobni aranžmaji
Vir: Lidl katalog

Lidl letos ponuja pestro izbiro nagrobnih aranžmajev za 7,99 € v več barvah, pripravili  so tudi posebne aranžmaje za žarne grobove v obliki srca. V njihovi ponudbi pa lahko zasledimo tudi ekskluzivne nagrobne aranžmaje za 16,99 € – izbirate  lahko med pokončnimi ali ležečimi, narejenimi iz smrekovih vej z naravno dekoracijo v več barvah. Za velikocvetn0 krizantemo boste odšteli 1,99 €.

Ponudva nagrobnih aranžmajev v trgovini Hofer Vir: Hofer katalog
Ponudba nagrobnih aranžmajev v trgovini Hofer
Vir: Hofer katalog

Tudi Hofer ima zelo veliko izbiro nagrobnega cvetja. Velik nagrobni aranžma z višino cca. 70 cm stane 16,99 €, mali ležeči ali stoječi aranžma pa 9,99 €. Za mikro nagrobni aranžma v višini 30 cm boste odšteli 6,99 €, različne nagrobne figure v oblikah srca, križa ali blazinice pa bodo vašo denarnico olajšale za 9,99 €. Krizanteme različnih barv, oblik in velikosti vas bodo stale od 1,99 € dalje.

V trgovini Merkur boste za nizek aranžma s suhim cvetjem (mere 55/35/18 cm) odšteli 16,99 €, piramidni aranžma (mere 55/35/30 cm) pa bo lahko krasil vaše grobove za ceno 21,29 €.

Vrtni center Kalia ponuja različne aranžmaje s suhim ali svežim cvetjem od 6,99 € dalje. Krizanteme v loncih lahko tam kupite po akcijski ceni za 3,96 €, njihova ponudba pa zajema tudi jesensko vreso za 1,49 €.

Med sprehajanjem in nakupovanjem po celjski tržnici boste tam zasledili nagrobne aranžmaje od 8,99 € dalje, za kos rezane krizanteme pa boste odšteli 1,30 €. Poleg tega se lahko odpravite tudi v vašo najbližjo cvetličarno, kjer pa boste za nagrobni aranžma odšteli bistveno več kot v trgovini. Srednje velike ikebane stanejo okoli 45, večje okoli 50 evrov, seveda pa je cena odvisna tudi od cvetlic in same velikosti aranžmaja. Vaša najcenejša in najprijetnejša opcija je, da naberete nekaj smrekovih vej, storžev in jesenskega cvetja ter lastnoročno pripravite nagrobni aranžma, ki bo zaradi zaradi priprave z ljubeznijo imel neprecenljivo vrednost.

Kljub temu pa ne pozabimo, da je 1. november praznik, ki je namenjen spominu na naše najdražje, ki smo jih izgubili. V času praznikov se torej primarno posvetimo druženju z našimi najbližjimi in lepim spominom na vse preminule, ki so v preteklosti obogatili naša življenja.

* Podatki so navedeni iz aktualnih letakov posameznih trgovcev.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
179 queries in 1,598 seconds.