Novo rekordno leto za Celje.info: v 2017 skoraj pol milijona obiskovalcev


obisk-celje-infoPo sedmih letih delovanja ste Celjani spletni medij Celje.info očitno vzeli popolnoma za svojega. V minulem letu ste namreč Celje.info obiskali kar 493 tisočkrat, pri čemer ste si ogledali več kot milijon strani. 

Gre za 58 odstotno rast obiska glede na prav tako rekordno leto 2016, ko smo portal temeljito prenovili.

Po prenovi portala Celje.info novembra 2016 smo že predlani zabeležili rekordni obisk v mesecu novembru in decembru ter letu na splošno.

A letošnji je še mnogo višji. Močno, tudi za več kot dvakrat je porasel v drugem delu leta 2017 ter vrhunec dosegel meseca decembra, ko smo zabeležili  85.301 obiskov s strani 56.533 različnih (unikatnih) obiskovalcev, ki so si (brez upoštevanja koledarja dogodkov) ogledali 131.085 vsebinskih strani (statistika Google Analytics).

Letošnji decembrski obisk je tako za 91 % presegel rekordnega lanskega decembrskega.

Celje.info ostaja v vrhu najbolj spremljanih spletnih strani v celjski regiji

Skupaj s sestrskim portalom Kozjansko.info, spletnim časopisom Kozjanskega in Obsotelja, ki v letu 2017 beležil prav tako rekordnih 498 tisoč obiskov, naša spletna časopisa v Celjski regiji letno obišče skoraj milijon ljudi, ki si ogledajo več kot 2 milijona strani.

Spoštovani obiskovalci, hvala za vaše zaupanje!

Bi želeli svojo dejavnost predstaviti na najbolj branem spletnem mediju v regiji? V kategoriji oglaševanje si oglejte nekatere razpoložljive možnosti, za več opcij in učinkovite oglaševalske pakete pa se nam oglasite na [email protected] ali 031 878 625.

 

O vsebinah, ki so pritegnile največ vaše pozornosti, smo pisali v tem članku z začetka decembra.