Celje.info že pred veselim decembrom z rekordnim obiskom. To so novice, ki ste jih najraje brali


berejo-celjeSpletni časopis Celje.info, ki svojim bralcem nudi vsebinsko in kronološko bogato poročanje o dogajanju v knežjem mestu in tudi širše, to jesen podira vse rekorde.

Ob tem nas izjemno veseli tudi dejstvo, da ste naši bralci prepoznali veliko željo in trud, ki ga vlagamo v to, da vam ponudimo kar najširšo paleto novic, s katerimi poskrbimo, da pomembni dogodki na našem območju ne gredo mimo našega medija.

Obisk Celje.info po prenovi za prijazno brskanje s pametnimi telefoni lansko jesen strmo narašča. V zadnjih mesecih smo, glede na isto obdobje lani, zabeležili kar 150 odstotno rast obiskovalcev. Samo v zadnjih tridesetih dneh je Celje.info obiskalo 68.673  obiskovalcev, ki so odprli 110.650 vsebinskih novic (brez koledarja dogodkov). Tudi naša Facebook stran iz dneva v dan pridobiva številne sledilce, ki jih je že preko 3.800.

Številke so tako visoke še pred mesecem decembrom, ko na Celje.info tradicionalno zabeležimo največ obiskovalcev.

In katere vsebine so vas najbolj zanimale?

Ob vsebinskih novicah, kot sta o starem celjskem dvorcu Lanovž (Nekoč v lasti grofov Celjskih, sedaj sodoben medicinski center: otvoritev dvorca Lanovž verjetno še letos) in o Celjanih med najbogatejšimi Slovenci (To so ljudje s Celjskega, ki sodijo med 100 najbogatejših Slovencev), je naše bralce je v jesenskem času najbolj pritegnila moda.

Izjemno obiskan je bil prispevek Kam v Celju po največje popuste in najboljšo modoki obenem predstavlja tudi dober primer oglaševalske prakse. Govoril je o veliki akciji, ki jo je za svoje kupce pripravila Sportina. V njihovi trgovini Sportina Pop Up Store na Celjskem sejmu so namreč do sredine oktobra ponujali oblačila priznanih blagovnih znamk po najugodnejših cenah s popusti tudi do -80 %. Novico si je ogledal čez 8 tisoč različnih obiskovalcev.

Bi želeli svojo dejavnost predstaviti na najbolj branem spletnem mediju v regiji? V kategoriji oglaševanje si oglejte nekatere razpoložljive možnosti, za več opcij in učinkovite oglaševalske pakete pa se nam oglasite na [email protected] ali 031 878 625.

Zanimajo pa vas tudi povsem praktične informacije. Denimo novica o programu letošnjega MOS-a  (Sejem MOS Celje 2017: program dogajanja) je pritegnila čez 5 tisoč različnih obiskovalcev.

Med reportažami izstopa zgodba o mladem celjskem zdravniku, ki prihodnje leto odhaja v kenijsko “kliniko brez zdravnikov”,  V njej smo podrobno predstavili tokratno odpravo, ter razmišljanja mladega celjskega zdravnika, ki bo aprila prihodnje leto del štiričlanske ekipe, ki se odpravlja pomagati ljudem v Kenijo.

Izstopa še ena oglasna, a hkrati zelo praktična novica. Operite in sušite perilo v samopostrežni pralnici perila v Celju – žetoni pol ceneje! v katerem smo predstavili najnovejšo pridobitev mesta Celje in našim zvestim obiskovalcem ponudili žetone po polovični ceni, katerih manjša količina je mimogrede še vedno na voljosi je ogledalo čez 2000 obiskovalcev, obiska pa še vedno narašča.

Ob vsem tem pestrem izboru naših bralcev pa vas seveda zanima tudi erotika. Reportažo s pravkar minulega sejma Erotike v Celju si je do tega trenutka ogledalo 9.378 obiskovalcev, število pa vsak dan še vedno naraste za nekaj sto, zato bo nedvomno presegla magično medijo 10.000 obiskovalcev.

Objavljenih je  bilo seveda še vrsta drugih zanimivih prispevkov, ki so množično pritegnili vašo pozornost. Vse to nam pomeni potrditev, da smo na pravi poti in samozavest, da se trudimo naš in vaš celjski spletni medij v prihodnje narediti še boljši. Spoštovani bralci, hvala vam za takšno zaupanje!

Ekipa Celje.info