Otroški park Džungla v Citycentru Celje spet odprt

29. 07. 2021 17:01
Otroški park Džungla spet z nami

Živahno in zabavno poletje v Citycentru Celje


Priljubljen otroški park Džungla končno spet odprt

Z mislijo, da je zdravje na prvem mestu, bo priljubljen otroški park Džungla v ponedeljek, 2. avgusta, odprl svoja vrata in ponovno vabi najmlajše obiskovalce Citycentra Celje na sproščeno igro v več kot 300m2 veliko igralnico polno dogodivščin: labirint, dva tobogana, različna igrala, ki spodbujajo gibalne spretnosti otrok, svet zanimivih virtualnih igric in knjižni kotiček. Džungla je prav na vsakem koraku prilagojena najmlajšim obiskovalcem. Mnogi se bodo razveselili novice, da bo odslej možno spet praznovati rojstni dan z različnimi tematskimi doživetji s športnim, eksperimentalnim, ustvarjalnim ali lepotno-pravljičnim pridihom (Džungelska Fortnite mega pustolovščina, Tvoj super junak-inja na obisku v Džungli, Postani princeska Džungle, Ustvari džungelski napoj, Izdelaj svojega džungelskega prijatelja) s slastno pogostitvijo ob zaključku praznovanja. V otroškem parku Džungla skrbijo za zagotavljanje visokih higienskih in previdnostnih ukrepov, tako so za najmlajše in njihove skrbnike pripravili tudi mini bonton o ustreznem ravnanju za čim bolj brezskrbno doživetje v Džungli.

Živahno poletje v Citycentru Celje

V Citycentru Celje je v teh poletnih dneh živahno. Na osrednjem prireditvenem prostoru ponujajo zabavne vsebine za vse generacije. Poleg že dobro znanih adrenaliskih doživetij – bungee trampolina in simulatorja letenja – boste letos zasledili še posebno novost, stojnico z začasnimi tatooji.  Bungee trampolin je aktivna zabava za otroke, stare od 3 let naprej. Omogoča skoke vse do 7m, poleg tega se otroci naučijo še različne trike in salte. Simulator letenja ponuja edinstveno izkušnjo breztežnosti tako za otroke od 5 let naprej kot tudi za odrasle. Začasni tattooji pa bodo polepšali vse člane družine. Izbirate lahko med več kot 320 motivov in dvema tehnikama nanašanja – airbrush (črni tattooji) in glitter (barvni tattooji). Narejeni so v 5 minutah, zdržijo pa vse do 1 tedna.

Zabavni bungee trampolin
Karting doživetje za vse adrenalinske navdušence
Dvosedi gokard za karting doživetje tudi za najmlajše

Na strehi garažne hiše Citycentra Celje lahko športni navdušenci vseh generacij uživajo v karting vožnji na prostem na razgibanih progah. Nepozabno adrenalinsko vožnjo lahko doživijo tudi najmlajši, saj so na voljo tudi dvosedi gokardi, ki so primerni za dve odrasli osebi ali eno odraslo osebo in otroka od 3. leta starosti naprej. Citycentrov karting je odprt od torka do nedelje (tor-pet: 14h-21h; sob: 10h-21h in ned: 10h-20h).

Brezskrben obisk citycentra celje

V nakupovalnem središču Citycenter Celje obiskovalcem zagotavljajo visoke higienske in varnostne standarde. Da je nakupovanje popolnoma varno, dokazuje certifikat za visoke higienske standarde TÜV AUSTRIA, izdan s strani mednarodno dejavne ter vodilne nadzorne in inšpekcijske službe.

Vabljeni na obisk največjega nakupovalnega središča na Celjskem na zabavno in aktivno preživljanje vročih poletnih dni.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 2,433 seconds.