Sejem Flora, Poroka in Altermed 2017 v Celju (foto, video)

14. 03. 2017 15:24

Celjski sejem je ponovno zaživel. Od petka, 10.3. pa do nedelje, 12.3.  je namreč gostil že 22. sejem Flora, 13. sejem Altermed in 16. sejem Poroka ter tak obiskovalcem iz vse Slovenije ponudil vpogled v najnovejše trende na teh področjih.

13. sejem Altermed
13. sejem Altermed

Znani spomladanski sejemski trojček se je znova vrnil na celjsko sejmišče in v Celje pripeljal ogromno obiskovalcev, tako domačih kot tudi tujih.

Na sejmu Altermed so se ponovno predstavljali domači in tuji mojstri zdravega načina življenja in različnih zdravilnih tehnik, predavali so različni strokovnjaki, poleg vsega pa so se vsak dan predstavljale tudi slovenske osnovne in srednje šole ter vrtci programa Eko šola.

Osrednje dogajanje sejma Flora pa je bilo seveda vrntarstvo in cvetličarstvo. Tam so obiskovalci lahko uživali ob raznih predavanjih, aktualnih delavnicah ter raziskovali stojnice za nakup vsega potrebnega za vrt in urejen dom.

flora_poroka_altermed_23

Za zaljubljene pa je bil pravi prostor na sejmu poroke. Tam so zaročeni in pari lahko našli vse, kar so potrebovali, bodoče neveste so si lahko ogledale modno revijo poročnih oblek najrazličnejših oblikovalcev, prav tako pa je bilo na ogled prstanov, ostalega nakita ter pa raznih aranžmajev-skratka vse za poroko.

flora_poroka_altermed_47
16. sejem Poroka

 

Vabljeni tudi, da si ogledate foto galerij in video posnetek, ki združujeta utrinke vseh treh sejmov!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”513″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

ortenija-polsi-klik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
150 queries in 1,072 seconds.