Silvestrovanja na prostem v Celju in okolici: kje lahko pričakate leto 2018


Najdaljša noč v letu se približuje s svetlobno hitrostjo, nekateri izmed vas pa morda še vedno ne veste, kje bi preživeli silvestrovo. Če se nagibate k silvestrovanju na prostem, smo za vas zbrali nekaj predlogov, kje lahko na prihajajoče novo leto nazdravite na prostem.

CELJE: pravljične vile za najmlajše in zabava s Kingstoni

Ali ste vedeli, da bodo celjski otroci med prvimi zakorakali v novo leto? Naše najmlajše bodo 31. decembra ob 13. uri v novo leto popeljale pravljične vile v Pravljični deželi. Pravljične vile bodo v goste povabile glasbene goste, pravljične junake in prijatelje. Prava zabava za Celjane pa se obeta v večernih urah, ko bo na Krekovem trgu potekala osrednja silvestrska zabava. Obiskovalce Krekovega trga bo v novo leto popeljala zasedba Kingston, ki obljuba zabavo pozno v noč.

ŽALEC: silvestrovanje na prostem s Power bandom

Zavod za kulturo, šport in turizem Žalec vabi na silvestrovanje na prostem na Šlandrovem trgu. Od 22. ure bo za nepozabno zabavo poskrbel Power band.

ŠENTJUR: v novo leto s Šok kvintetom

V Šentjurju bo na Mestnem trgu ob 18. uri najprej potekalo silvestrovanje za otroke, prava zabava pa se začne ob 22. uri, ko bo obiskovalce Mestnega trga v novo leto popeljal Šok kvintet.

PODČETRTEK: nagovor župana in Kozjanski lumpi

Pestro bo tudi v Podčetrtku. Pri drsališču bo od 22. ure dalje potekala zabava s Kozjanskimi lumpi, obiskovalci pa bodo lahko uživali tudi ob voščilu župana Petra Misje in penini.

ROGAŠKA SLATINA: najdaljša noč z ansamblom Petka

V Rogaški Slatini bo pred gasilskim domom na Prvomajski ulici potekalo silvestrovanje na prostem. Obiskovalce bo v novo leto popeljal ansambel Petka.

ZREČE: zabava za otroke in odrasle

Zreške otroke bo ob 11. uri na trgu pred občino obiskal praznični mož s škrati, snežaki in DJ-jem. Otroci bodo opoldne vstopili v novo leto z otroško penino. Ob 22.30 pa bo trg namenjen odštevanju do novega leta, pri čemer bodo za zabavo poskrbeli Original Pohorci.